Facebook Pixel Ηρέμησε ρε Τζόκοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-07-08 16:30:00

Ηρέμησε ρε Τζόκοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηρέμησε ρε Τζόκοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια νεαρή κοπέλα που παρακολουθούσε τον αγώνα ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κέβιν Άντερσον!

Ο αγώνας ανάμεσα στους δύο αθλητές πήγαινε πόντο πόντο, αν και στο τέλος ο Σέρβος τενίστας κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους “8” του Wimbledon, επικρατώντας του αντιπάλου του με 3-2 σετ.

Η ένταση χτυπούσε κόκκινο και κάποια στιγμή ο Σέρβος πρωταθλητής ζήτησε μια πετσέτα για να σκουπίσει τον ιδρώτα του.

Έστρεψε το βλέμμα του σε μια έφηβη στην άκρη του γηπέδου. Η κοπέλα είτε τα έχασε, είτε καθυστέρησε για δευτερόλεπτα να σηκωθεί και να τρέξει να του πάει την πετσέτα. Ο Σέρβος τενίστας τότε άρχισε να ουρλιάζει προς την κοπέλα

Εκείνη του έδωσε την πετσέτα, ο Τζόκοβιτς σκουπίστηκε και επιδεικτικά την πέταξε κάτω. Η κοπελίτσα έσκυψε, τη μάζεψε και επέστρεψε στην θέση της με τα μάτια κλαμένα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νόλε κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη από την κοπέλα. «Συγνώμη, δεν είχα κάτι μαζί της. Μπορεί απλά να φοβήθηκε που με άκουσε να φωνάζω. Καμιά φορά είναι καλό να φωνάζεις και να τα βγάζεις όλα από μέσα σου, έτσι δουλεύω εγώ. Ήμουν αρκετά κοντά της. Αν της έκανα κακό, σίγουρα θα της ζητήσω συγνώμη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags