Facebook Pixel Διπρόσωπος και με... αυτογκόλ!
| 2015-07-08 19:26:00

Διπρόσωπος και με... αυτογκόλ!

Διπρόσωπος και με... αυτογκόλ!

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 4-3 από την Μπόχουμ σε φιλική αναμέτρηση, με τους παίκτες του Τούντορ να πετυχαίνουν δύο αυτογκόλ! Καλός ο Δικέφαλος στο πρώτο μέρος

Ο ΠΑΟΚ, "πλήρωσε" είναι η αλήθεια και το κακό παιχνίδι του Ρόμπιν Ολσεν, με τον Σουηδό να δέχεται τρία γκολ στο ντεμπούτο του.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, όμως τήρησε ευλαβικά το 3-5-2, που δουλεύει σε όλες τις προπονήσεις, από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Πάντως, παρά το αποτέλεσμα, που λίγο μετράει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Δικέφαλος, έδειξε αρκετά από τα πράγματα που δουλεύει ο Κροάτης στις προπονήσεις, όπως για παράδειγμα το επιθετικό τρανζίσιον που λειτούργησε σε σημαντικό βαθμό, σε αρκετά σημεία του αγώνα.

Με δεδομένο όμως πως τα χρονικά περιθώρια για τον ΠΑΟΚ, ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού για το Europa League, να στενεύουν, είναι ερωτηματικό η κατάσταση στην οποία θα εμφανιστεί το συγκρότημα του 37χρονου τεχνικού σε εκείνο το παιχνίδι.  

ΠΑΟΚ (α΄ μέρος): Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Γκολάσα, Κίτσιου, Πέλκας, Μακ, Περέιρα, Λούκας.

ΠΑΟΚ (β΄ μέρος): Γλύκος, Σκόνδρας, Πούγγουρας, Παπαγιαννόπουλος, Κάτσε, Τζιόλης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Χαρίσης, Κοροβέσης, Σαλπιγγίδης.

Μπόχουμ: Ρίμαν (46΄ Λούτε), Μπάστιανζ, Φάμπιαν (46΄ Ράφαελ), Πέρτελ (46΄ Σίμουνεκ), Τσελότσι (46΄ Μπουλούτ), Λοζία, Φούγκλαντ, Χάμπερε, Τερατσινο, Γκρέγκοριτς, Τερόντε (46΄ Βαϊναλντουμ).

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σαγκλάμ, Γκούλντεν, Λαχ, Γκιουλ Παυλίδης, Κάντερ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags