Facebook Pixel Ταμείο με προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ!
| 2015-07-15 14:58:00

Ταμείο με προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ!

Ταμείο με προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ!

Αναλύσεις και εκτιμήσεις για το σημερινό κουπόνι.

139. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Γκλάντμπαχ θα έχει και φέτος ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν, καθώς κατάφερε και πάλι να βγει στην Ευρώπη. Προσπαθεί να δέσει την άμυνα, όπου πέρσι ήταν ο αδύναμος κρίκος της, κάτι που δείχνουν και τα τρία επίσημα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα. Η Σουόνσι έχει ενισχυθεί πραγματικά πολύ στις μεταγραφές μέχρι τώρα. Ήρθε από τη Μαρσέιγ ο Αγιού (ε), πήρε τον Ταμπανού (α) από τη Σεντ Ετιέν, τον Έντερ (ε) από την Μπράγκα, αλλά και τον πολύτιμο Χόλαντ από τη Σίτι. Καλή ομάδα, αλλά θέλει χρόνο προκειμένου να βρει την χημεία της.

140. ΧΕΡΤΑ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Η Χέρτα ξεκίνησε τις φιλικές της υποχρεώσεις από ομάδες χαμηλής δυναμικότητας (όπως κάνει κάθε χρονιά) για να πάρει λίγο τα πάνω της. Το ματς κόντρα στη Βαγιεκάνο θα είναι το πρώτο σοβαρό φιλικό, στο δεύτερο ουσιαστικά στάδιο της προετοιμασίας της. Η Ράγιο ανοίγει την «αυλαία» στα επίσημα φιλικά για την προετοιμασία της. Ακόμη και στα ματς προετοιμασίας ρίχνει το βάρος στην επίθεση και λιγότερο στην άμυνα. Στο παιχνίδι με τους Βερολινέζους, λοιπόν, δύσκολα θα αλλάξει το συγκεκριμένο πλάνο.

141. ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΡΟΥΝΤΑΡ ΠΛΙΕΒΛΙΑ

Στα φιλικά προετοιμασίας, η Καραμπάκ έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Σκοράρει εύκολα, ωστόσο το ίδιο εύκολα δέχεται και γκολ, έστω κι αν έπαιξε μέχρι στιγμής με αρκετά δυνατούς αντιπάλους. Έχει κάνει όμως μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι στο ρόστερ της και θα χρειαστεί χρόνο για να «δέσει». Η Ρούνταρ Πλιέβλια, η άσημη ομάδα από το Μαυροβούνιο, πάει στο Αζερμπαϊτζάν με ξεκάθαρη την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Οι παίκτες πάντως, έχουν καλή ψυχολογία, μιας και τα αποτελέσματα στα τρία φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν, άφησαν υποσχέσεις τουλάχιστον ότι η ομάδα θα παλέψει και δεν θα διασυρθεί εύκολα. Στο ουδέτερο Μπακού το ματς.

142. ΜΑΛΜΕ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Περισσόερο με ένα χαλαρό σύνολο, παρά με ομάδα μοιάζει η Μάλμε. Ταλέντο υπάρχει, αλλά στο κρίσιμο σημείο δεν εμφανίζεται, με αποτέλεσμα να έχει κενά σε όλες τις γραμμές. Δέχεται αρκετά εύκολα γκολ, δείχνει κουρασμένη και τα πόδια των παικτών είναι βαριά. Αντίθετα, η Ζαλγκίρις δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σαφώς δεν αποτελεί φόβητρο για την καλή Μάλμε, όμως, μπορεί να αποδειχθεί σκληρό καρύδι. Εντός συνόρων κάνει περίπατο στο πρωτάθλημά της, οπότε το μυαλό της βρίσκεται στην Ευρώπη και θα προσπαθήσει να σκοράρει.

143. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Δεν είναι ομάδα που μπορεί να κάνει εκπλήξεις. Εμπνέει σιγουρία η Μπάτε Μπορίσοφ. Εδώ και χρόνια έχει ως όπλο την άμυνά της και θα φροντίσει να κρατήσει πρώτα το μηδέν παθητικό. Στο πρωτάθλημα παίζει μπάλα μόνη της, οπότε μπορεί να κοιτάζει αποκλειστικά το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νταντάλκ ωστόσο δεν πάει ως πρόβατο στη σφαγή. Θα παλέψει, διότι εκτιμά ότι πλέον η ψαλίδα μικρών-μεγάλων στην Ευρώπη έχει κλείσει. Παρ' όλα αυτά, εκτός έδρας θα είναι προσεκτική, παρότι το δυνατό της όπλο είναι η επίθεση. Ποντάρει ωστόσο και στην εμπειρία για να πάρει αποτέλεσμα.

144. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Βασιλεία κάνει πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (την Κυριακή θα φιλοξενήσει τη Βαντούζ). Στα τέσσερα φιλικά της πέτυχε από δύο νίκες και γνώρισε δύο ήττες. Έδειξε καλά στοιχεία επιθετικά, αλλά αμυντικά παρουσιάζει κενά. Μπροστά στο κοινό της ίσως πάει πιο συντηρητικά. Η Λεβερκούζεν βρίσκεται πολύ πιο πίσω σε επίπεδο προετοιμασίας, σε σχέση με τη γηπεδούχο. Ο Ρότζερ Σμιντ ουσιαστικά τώρα αρχίζει το «δέσιμο» ενόψει της νέας σεζόν, που ουσιαστικά ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα (με αγώνα Κυπέλλου). Σίγουρα θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην 11άδα.

145. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΛΥΩΝ

Η Αϊντχόφεν μπορεί κόντρα στην αδύναμη Ντόσκο να έβγαλε ενέργεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, όμως απέναντι στην πιο έτοιμη Βασιλεία έδειξε τις αμυντικές της αδυναμίες. Μέσα σε δύο ημέρες θα ταξιδέψει σε Γαλλία και Ιταλία για δύο φιλικά με γαλλικές ομάδες. Η Λυών άφησε θετικές εντυπώσεις στο πρώτο της φιλικό κόντρα στην σχεδόν έτοιμη Σιόν. Πολύ καλή αμυντική λειτουργία, όμως εκεί που δεν πήρε καλό βαθμό ήταν στην επιθετική γραμμή. Εκεί που λογικά αναμένεται να βοηθήσει το νέο απόκτημα ο Κλαούντιο Μποβέ.

146. ΣΕΛΤΙΚ – ΣΤΙΑΡΝΑΝ

Μόνο την αποτυχία φοβάται η Σέλτικ. Στην προετοιμασία έχει δείξει ένα αρκετά συμπαγές πρόσωπο, κάνει καλές εμφανίσεις και φαίνεται ότι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Πρώτο ματς στο γήπεδό της και δεν ανησυχεί για κάτι άλλο πέραν του κακού εαυτού της. Η διαφορά με την αντίπαλό της είναι μεγάλη. Η Στιάρναν ωστόσο δεν έχει λόγο να ανησυχεί. Ξέρει τις δυνατότητές της, ξέρει ότι είναι το αουτσάιντερ και θα παίξει ελεύθερα, δίχως άγχος. Έχει παιχνίδια στα πόδια της, μπορεί να πιάσει ρυθμό και το κίνητρο να παίξει κόντρα σε ένα μεγάλο όνομα είναι μεγάλο.

147. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΦΟΛΑ ΕΣ

Καλά στοιχεία, αν και προβλημάτισε λίγο στον επιθετικό τομέα, έδειξε στα φιλικά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την Κυριακή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Χάιντουκ, στο μεγάλο ντέρμπι της Κροατίας. Πάντως, θεωρείται πολύ τυχερή, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει μία εξαιρετικά εύκολη αντίπαλο, μη έχοντας πρόβλημα να καθαρίσει από τώρα την πρόκριση. Η πρωταθλήτρια του Λουξεμβούργου από την άλλη, έχει δώσει (από το 1973) συνολικά οχτώ διεθνή παιχνίδια και δεν έχει νικήσει ποτέ (δύο ισοπαλίες, έξι ήττες, με συνολικό σκορ 2-24).

148. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Η Εστουδιάντες αντιμετώπισε την ίδια αντίπαλο το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα παραχωρώντας εντός έδρας, «λευκή» ισοπαλία. Έκανε τα πάντα για να πάρει τη νίκη, όμως. δεν ήταν αποτελεσματική. Μεγαλύτερη προσοχή στα τελειώματα των φάσεων ζήτησε ο τεχνικός Μιλίτο, είναι πιθανόν να κάνει αλλαγές φρεσκαρίσματος. Εκτός οι Αγκιρεγκαράι (μπακ 8 συμμ.), Ντομίνγκες (στόπερ, 9 συμμ.). Η Σαν Μαρτίν Σ.Χ. άντεξε στην πίεση της Εστουδιάντες και πλέον έχοντας πολύ καλή ψυχολογία θα την αντιμετωπίσει και στο Κύπελλο. Ο τεχνικός Μαγιόρ δεν θα κάνει πολλές αλλαγές, θεωρεί ότι η βασική του ενδεκάδα μπορεί να ανταπεξέλθει. Και πάλι θα παραταχθεί με 4-4-2, δεν υπάρχουν απουσίες.

149. ΚΟΥΒΑ – ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

Δεν ήταν κακή στο δεύτερο παιχνίδι της στο Γκολντ Καπ η Κούβα, όταν πια είχε σχεδόν πλήρη αποστολή. Παρ' όλα αυτά είναι δεδομένο ότι πρόκειται για ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, με παίκτες από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας. Δεν έχει πραγματικές ελπίδες πρόκρισης, ειδικά από τη στιγμή που η αντίπαλος καίγεται. Ξεκάθαρα τα πράγματα για τη Γουατεμάλα. Κερδίζει, περνάει. Σχεδόν σίγουρα εξασφαλίζει το εισιτήριο ως τρίτη, αλλά αν νικήσει με πάνω από δύο γκολ διαφορά, τότε πάει στην επόμενη φάση. Έχει εμπειρία και καλό σύνολο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν εντυπωσιάζει στη διοργάνωση. Ο Κοντρέρας (μ) είναι τιμωρημένος.

150. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Η Ουνιόν Λα Καλέρα έπαιξε για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο απέναντι στη Σαν Λούις, αλλά όταν αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Ορτίθ (2/0), που αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Δεν έχουν αναφερθεί άλλα ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Η Σαντιάγκο Γουόντερερς πέρασε ταλαιπωρία, αφού ταξίδεψε μεν ως την έδρα της Έβερτον Ντε Βίνα, αλλά το ματς αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων. Αν και δεν υπήρξε κίνδυνος για τους παίκτες, υπήρξε ταλαιπωρία μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή.

151. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Η Ουνιόν έμεινε στο 1-1, εντός έδρας, με την Σαν Λορέντζο. Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα, καθώς είναι μεν καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία, όμως, όλοι στην ομάδα έχουν στο μυαλό τους τη χαμένη ευκαιρία για μια σημαντική νίκη. Γυρίζει ο στόπερ Σάντσες (15/1), έξω ο μέσος Μοντέρο (12 συμμ.) και ο μπακ Μπρίτες (11 συμμ.). Η Χιμνάσια Λα Πλάτα νίκησε (0-1), εκτός έδρας, την Άρσεναλ Σαραντί. Συνέχισε την καλή πορεία του τελευταίου διαστήματος, αν και στο τελευταίο ματς δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Μαζί με τον παράγοντα τύχη όμως, έβγαλε και χαρακτήρα και αυτό είναι που κρατάει ο τεχνικός Τρόλιο. Θα είναι πλήρης.

152. ΣΙΚΑΓΟ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Επέστρεψε στις νίκες το Σιγάκο μετά από πέντε αγωνιστικές. Επιβεβαίωσε ότι είναι ισχυρό εντός, ωστόσο παραμένει στην τελευταία θέση της Ανατολής. Διεθνείς υποχρεώσεις για τον μέσο Τζόουνς (14/1), τραυματίες ο αμυντικός Λαρέντοβιτς (15/4), ο μέσος Μαλόνεϊ (10/1) και ο επιθετικός Άκαμ (9/4). Η Κολόμπους από την άλλη, υστέρησε αμυντικά απέναντι στο Μόντρεαλ και γνώρισε την ήττα με 3-0, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Ακόμα αναζητά την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, παρόλα αυτά είναι ψηλά στη βαθμολογία της Ανατολής. Μοναδικός απών, λόγω διεθνών υποχρεώσεων, ο μέσος Τζορτζ (5/0).

153. ΜΕΞΙΚΟ – ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ

Σχεδόν σίγουρη είναι η πρόκριση για το Μεξικό, έστω και ως τρίτη. Η τρομερή διαφορά τερμάτων που έχει είναι απίθανο να καλυφθεί, οπότε το ματς με το Τρινιντάντ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ζωής και θανάτου. Θέλει την πρωτιά του ομίλου για το γόητρο, αλλά δεν θα σκάσει κιόλας. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, το Τρινιντάντ έχει περάσει και πλέον απλά έχει την πολυτέλεια να επιλέξει αντίπαλο. Το τελευταίο παιχνίδι θα είναι ανοικτό, ενώ είναι πιθανό να γίνουν αλλαγές για να ξεκουραστούν μερικοί βετεράνοι παίκτες που διαθέτει. Η ισοπαλία είναι αρκετή για να μείνει πρώτο στον όμιλο για λόγους γοήτρου.

154. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Αρκετούς από τους βασικούς της παίκτης προτίμησε να ξεκουράσει τις τελευταίες εβδομάδες η Ιντερνασιονάλ, με αποτέλεσμα να έχει γνωρίσει τρεις ήττες από τις αρχές Ιουλίου. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της πάντως, νίκησε την Τζόινβιλ. Τραυματίες ο αμυντικός Παουλάο (1/0) και ο επιθετικός Ενρίκε (6/1). Αμφίβολοι ο αμυντικός Ζουάν και ο μέσος Σασά. Εντελώς διαφορετική σε σχέση με τον προημιτελικό θα εμφανιστεί η Τίγκρες, αφού ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση ποιοτικών και έμπειρων παικτών. «Αγκάθι» το γεγονός ότι δεν έχει επίσημα παιχνίδια από τα τέλη Μαΐου. Εκτός λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Εσκέδα (5/4) και ο ανέτοιμος νεοαποκτηθέντας επιθετικός Ούτσε.

155. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Η Ναούτικο με «όπλο» την έδρα της, όπου δεν έχει ηττηθεί ακόμη φέτος, θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την ισοπαλία που πήρε στο πρώτο ματς απέναντι στη Φλαμένγκο. Δύσκολο χαρακτήρισε το ματς ο προπονητής Λίσκα, ενώ υποστήριξε πως η πρόκριση θα ήταν ονειρικό σενάριο. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Η Φλαμένγκο ήταν απογοητευτική σε ακόμη ένα ματς και γνώρισε εύκολα την ήττα από την Κορίνθιανς. Αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες και ο προπονητής Μπόρζες, ο οποίος βρίσκεται και πάλι υπό πίεση. Παραμένουν εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Βίκτορ και ο αμυντικός Μπρεσάν. Χαμηλά σκορ κρύβουν συνήθως οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, από τα 11 παιχνίδια που έχουν δώσει από το 2007 και έπειτα ανεξαρτήτως έδρας, στα 9 σημειώθηκαν το πολύ μέχρι δύο γκολ.

156. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΜΠΑΪΑ

Η Παϊσαντού προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, που την έριξαν βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Παρά τη νέα ήττα, ο προπονητής Καβαλκάντι δεν ανησυχεί και είπε ότι διέκρινε καλά στοιχεία στην ομάδα του. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Η Μπαΐα πετυχαίνοντας τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις γκέλες της Μποταφόγκο και να βρεθεί σε τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή. Πρόβλημα στα αριστερά με τον μπακ Μάρλον και τον μέσο Εντουάρντο να είναι εκτός, αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Οι δύο ομάδες θ’ αναμετρηθούν για δεύτερη φορά μέσα στον μήνα, καθώς την περασμένη εβδομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα, με την Μπαΐα να επικρατεί με 2-0 εντός έδρας.

157. ΑΡΙΚΑ - ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Η Αρίκα δεν έπεισε και πάλι με την απόδοσή της, αλλά σκόραρε και έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Ικίκε. Ικανοποιημένος από τη νίκη ο προπονητής Φιγκερόα, αλλά διέκρινε προβλήματα, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Πέρυσι μέτρησε έξι ισοπαλίες σε οκτώ ματς στην έδρα της στο Κλαουσούρα. Η Αντοφαγάστα πήρε τη νίκη κόντρα στην Κομπρελόα εκμεταλλευόμενη το γκολ, το οποίο πέτυχε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους. Μετρά ήδη τέσσερις βαθμούς στον όμιλο και με νίκη θα βάλει από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών. 

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags