Facebook Pixel Τα ΄χε χαμένα ο Αλαφούζος με Καπίνο!
| 2015-07-16 23:59:00

Τα ΄χε χαμένα ο Αλαφούζος με Καπίνο!

Τα ΄χε χαμένα ο Αλαφούζος με Καπίνο!

Δεν ήξερε τι έλεγε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού όταν ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του διεθνούς τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Τι αποκάλυψε αρχικά που το αναίρεσε μετά;  

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θύρας 13 (διαβάστε την ολόκληρη ΕΔΩ) αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Καπίνο στον Ολυμπιακό και έκανε κάποιες αποκαλύψεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέφερε αρχικά πως οι Πράσινοι είχαν κινηθεί για τον Έλληνα πορτιέρο το φετινό καλοκαίρι, τον ζήτησαν δανεικό, όμως ...έφαγαν πόρτα, ωστόσο στη συνέχεια τα γύρισε! Με ποιον τρόπο; Λέγοντας ότι (πριν από μόλις 12 μήνες για μην ξεχνιόμαστε) δεν τον κράτησαν στην ομάδα, γιατί δεν τους έκανε λόγω χαρακτήρα!

Διαβάστε τι είπε: "Εμείς πριν ένα μήνα επιχειρήσαμε να μιλήσουμε με τη Μάιντς για τον Καπίνο, αν μας τον παραχωρεί δανεικός και μας απάντησαν αρνητικά. Μετά μάθαμε όπως και εσείς ότι πήγε στον Ολυμπιακό. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του στην ομάδα αλλά ο λόγος που έφυγε είναι πως δεν κρίναμε ότι θα έπρεπε να είναι στον βασικό κορμό της ομάδας που θέλαμε να φτιάξουμε. Ήταν ένα καλό παιδί αλλά επιπόλαιος και δεν ήμασταν σίγουροι για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό".

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags