Facebook Pixel Το πρώτο δυνατό όνομα που "τελειώνει" ο Άρνεσεν!
| 2015-07-17 11:00:00

Το πρώτο δυνατό όνομα που "τελειώνει" ο Άρνεσεν!

Το πρώτο δυνατό όνομα που "τελειώνει" ο Άρνεσεν!

Παίρνει "σκούπα" ο Δανός και διώχνει κόσμο από τον ΠΑΟΚ! "Τελειώνουν" αυτοί που δεν ...μπορούν κι αυτοί που δεν πειθαρχούν. Ποιος ξένος άσος ανοίγει την πόρτα της εξόδου;

Αποφασισμένος να πάρει "κεφάλια" είναι ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να "καθαρίσει" το ρόστερ και να προχωρήσει σε μεταγραφές για να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας.

Ο έμπειρος Δανός έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ωστόσο ελάχιστοι την εκμεταλλεύτηκαν, ενώ η χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα σε κάποια Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ήδη, μάλιστα, ο Φρανκ Άρνεσεν έχει αποφασίσει να "τελειώσει" έναν ξένο άσο του Δικεφάλου που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούνταν ότι θα είναι από τους ηγέτες της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον Λούκας, ο οποίος έδειξε κακή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ να τον θεωρεί πλέον ξένο σώμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Δανός διαπραγματεύεται την πώληση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, με τη Λα Κορούνια να είναι η πρώτη υποψήφια ομάδα που μπορεί να τον αγοράσει.

Ο Λούκας θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου και αναμένεται τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορεί να μη δημιουργούν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους αλλά δεν κάνουν για την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ξεφτίλα του ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο!
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags