Facebook Pixel Δεν... "χαλάστηκαν" τα βελγικά ΜΜΕ με Παναθηναϊκό
| 2015-07-17 17:37:00

Δεν... "χαλάστηκαν" τα βελγικά ΜΜΕ με Παναθηναϊκό

Δεν... "χαλάστηκαν" τα βελγικά ΜΜΕ με Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό υποδέχτηκαν θετικά την κλήρωση που έφερε αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό του C.L., ωστόσο και οι Βέλγοι χαμογέλασαν μόλις έμαθαν πως θα βρουν στον δρόμο τους το Τριφύλλι!

Η πλειοψηφία των ΜΜΕ της χώρας υποδέχτηκε θετικά το αποτέλεσμα της κλήρωσης, καθώς ουδείς ήθελε η Μπριζ να κοντραριστεί με την Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα και του Φαν Πέρσι.

Voetbalnieuws: «Η Μπριζ τράβηξε τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι περισσότεροι οπαδοί της Μπριζ ήλπιζαν να αποφύγουν την Φενερμπαχτσέ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος για την ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ. Εκεί θα βρούμε μία γνώριμη φιγούρα ως προπονητή, αφού ο Γιάννης Αναστασίου ήταν παλιός παίκτης της Άντερλεχτ».

Het Lattste News: «Η κλήρωση φαίνεται εφικτή για την Μπριζ, που απέφυγε την Φενέρμπαχτσε του Ρόμπιν Φαν Πέρσι».

Rtl.be: «Η Μπριζ έχει το πλεονέκτημα ότι θα παίξει το δεύτερο ματς στο σπίτι της κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Voetbalkrant.com: «Ο Παναθηναϊκός είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ομάδες, αλλά η κλήρωση είναι απολύτως εφικτή για την Μπριζ. Ο πιο διάσημος παίκτης της ελληνικής ομάδας είναι ο Εσιέν. Κρίνοντας από το πρόσφατο φιλικό, η Μπριζ είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην πρόκληση της πρόκρισης, αλλά καμία ομάδα δεν είναι αυτή την εποχή στα καλύτερά της».

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags