Facebook Pixel Με ανατροπή και Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός!
| 2015-07-18 21:26:00

Με ανατροπή και Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός!

Με ανατροπή και Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός!

Με τα βλέμματα στραμμένα στην πρώτη εμφάνιση του Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 τον Λεβαδειακό σε φιλικό αγώνα, έχοντας πολλές αλλαγές στο βασικό του σχήμα. Καλτσάς, Πέτριτς και Καρέλης τα γκολ για τους "πράσινους".

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε τον αγώνα με 4-2-3-1 και τους Στιλ, Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Λαγό, Λουντ, Δώνη, Ατζαγκούν, Καλτσά και Πέτριτς στην αρχική 11άδα, έχοντας εκτός αποστολής τους Εσιέν, Νάνο, Τελάντερ, Μπεργκ, Κλωναρίδη, Πράνιτς, Βέμερ, Ταυλαρίδη και Κοτσόλη.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε λίγο πιο κινητικός στο ματς και είχε δύο ευκαιρίες με Καλτσά και Πέτριτς, προτού μείνει πίσω στο σκορ στο 13' με τον "κεραυνό" του Μιλιάζες, γκολ στο οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο Στιλ. Οι "πράσινοι" προσπάθησαν να πιέσουν, ωστόσο είχαν μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Παρόλα αυτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λουντ και κεφαλιά του Καλτσά από κοντά.

Η είδηση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν η είσοδος στο ματς του Σέρχιο Σάντσες που έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο πλάι του Τριανταφυλλόπουλου, με τον Κουτρουμπή να μεταφέρεται στα χαφ, δίπλα στον Δώνη.

Ο Ισπανός αμυντικός έδειξε να έχει σωστές τοποθετήσεις, εντούτοις δεν μπορεί να κριθεί τόσο από ένα τέτοιο φιλικό, καθώς στο διάστημα που αγωνίστηκε η άμυνα του "τριφυλλιού" δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη πίεση.

Για την ιστορία ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ του Πέτριτς στο 47' από κοντά και του Καρέλη στο 84' με δυνατή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μαρινάκη από τα αριστερά, όπου και αγωνίστηκε στην επανάληψη.

Όσο για τους υπόλοιπους που ξεχώρισαν, ο Καλτσάς ήταν πολύ ορεξάτος και έχασε 1-2 καλές φάσεις, δίχνοντας ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει μια θέση βασικού, ενώ στο ματς αγωνίστηκε και για ένα 20λεπτο ο νεαρός Αγγελόπουλος.

Τέλος, κινητικός και με καλές μεταβιβάσεις ήταν ο Ρόμπιν Λουντ απο τα πόδια του οποίου ξεκίνησαν τα δύο πρώτα γκολ των "πράσινων".

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας (58' Μοσχονάς), Αποστόλου (70' Σταματάκης), Μάντζιος (75' Χατζηλάμπρος), Γκράτσα, Κώτσιος (58' Μάγκας), Μιλιάζες (76' Μίνγκας), Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεφ, Θέος, Στάθης, Καψάσκης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (67' Μαρινάκης), Λαγός (46' Σάντσες), Λουντ, Δώνης (70' Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (82' Τζανουλίνος), Καλτσάς (73' Καρέλης), Πέτριτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags