Facebook Pixel Απίστευτες δηλώσεις Περέιρα για Λεωφόρο: «Ίσως είχαμε και νεκρούς»!!
| 2015-07-22 16:30:00

Απίστευτες δηλώσεις Περέιρα για Λεωφόρο: «Ίσως είχαμε και νεκρούς»!!

Απίστευτες δηλώσεις Περέιρα για Λεωφόρο: «Ίσως είχαμε και νεκρούς»!!

Νέες δηλώσεις του πρώην πλέον προπονητή του Ολυμπιακού, για τα επεισόδια που είχαν γίνει στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην Λεωφόρο.

«Βρισκόμουν σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και έπρεπε να παλεύουμε ως ομάδα για τον χώρο μας. Δεν σκέφτομαι τις συνέπειες και υπάρχει ένας αριθμός πραγμάτων που πρέπει να κρατάω τον έλεγχο. Φανταστείτε τώρα να ερχόταν αυτή η αντίδραση από εκείνους που έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή μου. Θα μπορούσαν να πεθάνουν άνθρωποι εκεί, συμπεριλαμβανομένων και εγώ», ήταν τα λόγια του Περέιρα, που μίλησε και για την εμπειρία που έζησε στον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα καταδικασμένη να κερδίζει. Μετά από πέντε μήνες και κερδίζοντας δύο τίτλους, έφυγα, κάνοντας σωστά τη δουλειά μου. Χρειαζόμουν μια πιο ενδιαφέρουσα πρόκληση».

Καταλήγοντας ο Πορτογάλος, αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του, τον Μάρκο Σίλβα που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας του Ολυμπιακού: «Κάνει καλή δουλειά. Είναι ένας προπονητής που έχει δείξει συνέχεια όπου και να πήγε και η δύναμή του θα φανεί και στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags