Facebook Pixel Τούντορ για μεταγραφές, Λούκας, πρόκριση και Τούμπα!
| 2015-07-22 18:11:00

Τούντορ για μεταγραφές, Λούκας, πρόκριση και Τούμπα!

Τούντορ για μεταγραφές, Λούκας, πρόκριση και Τούμπα!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε ανοιχτά για όλα ενόψει του επαναληπτικού με την Λοκομοτίβα και έστειλε σαφέστατο μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη ενόψει της συνέχειας...

Για τα συναισθήματά του για το πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Τούμπα"Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως, θέλουμε να περάσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό".

Για το κόστος που είχε η απουσία Λούκας και Περέιρα από το πρώτο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα: "Τα έχω πει για Λούκας-Περέιρα. Ο Περέιρα δεν έχει πληρώσει το πρόστιμο, ο Λούκας πλήρωσε κανονικά 300 ευρώ και έδειξε ότι θέλει να είναι μέλος της ομάδας. Είναι παίκτης της ομάδας και μάλιστα ένας από τους πιο σημαντικούς που διαθέτουμε. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα, αυτό είναι πάνω απ' όλα και όχι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Προσπαθούμε να εφαρμόζουμε αυτή την φιλοσοφία".

Για τα κλειδιά που θα φέρουν την πρόκριση: "Περιμένω να δω βελτίωση κυρίως στην φυσική κατάσταση. Κάποιοι παίκτες πριν το πρώτο παιχνίδι είχαν κάνει μόλις μερικές προπονήσεις. Περιμένω πάντως να είμαστε καλύτεροι και στο τακτικό κομμάτι. Αύριο θα κάνουμε ευκαιρίες, αλλά την πρόκριση θα την πάρουμε με την άμυνα. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά"

Για τα προγνωστικά του για την ομάδα που θα περάσει: "Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Δεν μιλάω ποτέ με ποσοστά. Εμένα με ενδιαφέρει η δουλειά που κάνουμε. Πρέπει να θυσιαστούμε για την ομάδα, να αμυνθούμε σωστά, να φτιάξουμε ευκαιρίες και από εκεί και πέρα η σκληρή δουλειά είναι αυτή που θα φέρει αποτελέσματα"

Για την ετοιμότητα κάποιων πρωτοκλασάτων παικτών που δεν έπαιξαν στο πρώτο ματς: "Θα είναι σίγουρα στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσουν. Θα παίξουν αυτοί που είναι στο μάξιμουμ από πλευράς φυσικής κατάστασης"
 

Για την πίεση που θα ασκηθεί στην ομάδα σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος: "Εχω μάθει να ζω με την πίεση σε κάθε προπόνηση. Και οι παίκτες το ίδιο. Αυτή την περίοδο, που είναι ιδιαίτερη, με την παράλληλη προσπάθεια που κάνουμε για να αλλάξουμε και τους τραυματισμούς που είχαμε, πρέπει να την διαχειριστούμε σωστά".

Για την θετική ενέργεια που βγάζει: "Πάντα πρέπει να είσαι θετικός. Εχω δει ήδη τρεις φορές το πρώτο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα. Ημασταν η καλύτερη ομάδα. Κάναμε σωστά πράγματα, που πρέπει να συνεχίσουμε και, φυσικά, να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση. Θα φανεί άμεσα η βελτίωση και σε έναν με δύο μήνες θα δείτε τον καλύτερο δυνατό ΠΑΟΚ"

Για τις μεταγραφές: "Εχουμε διαρκή επικοινωνία και καλή σχέση με τον κ. Αρνεσεν. Ο ρόλος μου είναι συμβουλευτικός, να λέω την αποψή μου. Και εγώ, όπως και εσείς, μετά τις συζητήσεις που είχαμε, περιμένω τους νέους παίκτες".

Για το αρνητικό κλίμα γύρω από την ομάδα μετά το αποτέλεσμα του αγώνα με την Λοκομοτίβα: "Γνωρίζω ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα, που είναι αποτέλεσμα κυρίως της προηγούμενης σεζόν. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από το καλό ποδόσφαιρο ο κόσμος θα ξαναγίνει ο 12ος παίκτης μας. Οπότε εμείς πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

 

Για τον αριθμό των φιλάθλων που περιμένει αύριο στο γήπεδο: "Είναι η πρώτη μου φορά στην Τούμπα, ελπίζω ότι θα έρθουν πολλοί".

Αρχικά μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας:

"Το σημαντικότερο είναι ότι προσαρμοστήκαμε στις καιρικές συνθήκες και θα είμαστε πιο έτοιμοι. Δουλέψαμε στα λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα", είπε αρχικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός και συνέχισε:"Πιστεύω ότι εάν κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής και ακολουθήσουμε το σύστημα και την τακτική που μαθαίνουμε εδώ και ένα μήνα θα προκριθούμε. Δεν ξέρω αν μας δώσει την πρόκριση  η επίθεση ή η άμυνα. Στο ποδόσφαιρο είναι πιο σημαντικό το σύνολο. Πρέπει, πάντως, να προσέξουμε την άμυνα και πιστεύω ότι μπροστά τα γκολ θα έρθουν".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags