Facebook Pixel Τι θα γίνει με τη... βόμβα, τι κέρδισε ο Ολυμπιακός
| 2015-07-22 18:23:00

Τι θα γίνει με τη... βόμβα, τι κέρδισε ο Ολυμπιακός

Τι θα γίνει με τη... βόμβα, τι κέρδισε ο Ολυμπιακός

Η ΕΕΑ έκρινε εικονική τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δικαίωσε τους Πειραιώτες, όμως το θέμα έχει και συνέχεια. Τι θα γίνει τώρα και ποια η αντίδραση των Πράσινων.

Σαν.... βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Τετάρτης η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να ανακαλέσει τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Η Ε.Ε.Α. στη συνεδρίαση της, στην οποία υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και διαφωνίες, δέχθηκε την καταγγελία του Ολυμπιακού και με ψήφους 4-2 αποφάσισε να την αποδεχτεί και να ανακαλέσει τις μετοχές της πράσινης ΚΑΕ.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάντως, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τους Πράσινους, καθώς θεωρούν ότι το μόνο που θα συμβεί, είναι ότι απλά οι μετοχές περνάνε πλέον και πάλι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Φεύγει ο Παπαδόπουλος και επανέρχεται μεγαλομέτοχος ο Γιαννακόπουλος, αυτό είναι όλο»,   δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Μπαλτάκος  , τονίζοντας ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα μετέχει στο ΔΣ της ΚΑΕ και δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, σύμφωνα με τις τιμωρίες που του έχουν επιβληθεί.

Επίσης, όπως διαβάσατε σε άλλο θέμα (κλικ ΕΔΩ) δεν υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού, παρά την σχετική φημολογία που υπήρχε τις τελευταίες ώρες, ενώ από το Τριφύλλι ξεκαθάρισαν ότι θα κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να εναρμονιστούν με την απόφαση, αλλά παράλληλα θα προσφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια υποστηρίζοντας πως «η αποφαση της ΕΕΑ ειναι εσφαλμενη και θα καταπέσει». Η απόφαση μάλιστα για προσφυγή, όπως λένε στον Παναθηναϊκό, είναι περισσότερο για λόγους γοήτρου και λιγότερο ουσίας, καθώς θεωρούν πως δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις από την εξέλιξη αυτή.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχει αντίδραση για την απόφαση ακόμα, ωστόσο και μόνο ο... ντόρος που δημιουργήθηκε και φυσικά η δικαίωση τους από την ΕΕΑ, αποτελεί μία εξέλιξη που τους αφήνει ικανοποιημένους. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εδώ και πάρα πολύ καιρό επέμεναν πως δεν έπρεπε να έχει επιτραπεί η συγκεκριμένη μεταβίβαση μετοχών και για αυτό το... κυνήγησαν τόσο πολύ!


*** Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός; Ποιος ακούει τον Αλέφαντο! Κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags