Facebook Pixel Στην... αντεπίθεση ο Ολυμπιακός για το Τσάμπιονς Λιγκ!
| 2015-07-23 19:10:00

Στην... αντεπίθεση ο Ολυμπιακός για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Στην... αντεπίθεση ο Ολυμπιακός για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμάνι, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, ενώ κατήγγειλαν στην ΟΥΕΦΑ Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στην έδρα της UEFA η συνάντηση για την καταγγελία των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σχετικά με την ευρωπαϊκή συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από τον εισαγγελέα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε πριν από λίγο από το Λιμάνι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και η UEFA δέχτηκε να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη συνάντηση ως ένα απλό meeting παροχής στοιχείων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσαν κανένα καινούργιο στοιχείο, που να μην το έχει, ήδη, παρουσιάσει ο σύλλογος του Πειραιά, ενώ από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι δεν παρείχαν καμία «εξήγηση» όπως γράφτηκε σε μερίδα του ελληνικού Τύπου.

Μάλιστα, από τον Πειραιά υποστηρίζουν πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ έχει, ήδη, αποφανθεί και ο Ολυμπιακός θα δώσει κανονικά το “παρών” στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του, τα οποία και να συνηγορούν εις βάρος του. Το σημερινό meeting δεν άλλαξε απολύτως τίποτα σε ό,τι αφορά την ειλημμένη απόφαση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Οι Πειραιώτες, μάλιστα, ισχυρίζονται πως στο σημερινό ραντεβού, τόσο το τριφύλλι, όσο κι ο «Δικέφαλος του βορρά» δεν υιοθέτησαν καμία καταγγελία σε βάρος της ομάδας, παρά τα όσα «βγαίνουν» προς τα έξω κατά καιρούς.

Πάντως, οι ερυρθόλευκοι προχώρησαν σε καταγγελία των δύο άλλων ΠΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος και παραβίαση των κανονισμών του Champions League. Όπως λένε, αυτό έχει να κάνει με το ότι θεωρούν «ανούσια» τα όσα τους προσάπτουν οι «αντίπαλοί» τους και πως ουσιαστικά με αυτό επιχειρούν «επικοινωνία παιχνίδια».

*** Πανικός με Ολαϊτάν - Σε κατάσταση σοκ ο Νιγηριανός! Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags