Facebook Pixel Ώπα! Ζήτησε μεταγραφές ο Δέλλας;
| 2015-07-23 21:28:00

Ώπα! Ζήτησε μεταγραφές ο Δέλλας;

Ώπα! Ζήτησε μεταγραφές ο Δέλλας;

Μήνυμα στη διοίκηση για περαιτέρω ενίσχυση έκανε ο Τραϊανός Δέλλας, μετά το πρώτο φιλικό τεστ της ΑΕΚ στην προετοιμασία, κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Είμαι ικανοποιημένος παρα το γεγονός οτι ήταν το πρώτο φιλικό που δώσαμε και είναι ακόμα πολύ νωρίς. Τα πόδια των παικτών είναι ακόμη βαριά. Μου άρεσε που κάποια απο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνουν στο γήπεδο. Αυτό που μου αρέσει να βλέπω απο τους ποδοσφαιριστές μου είναι το γρήγορο παιχνίδι, το πρέσινγκ και η σωστή κυκλοφορία και αυτό είναι που προσπαθώ να τους μεταδώσω».

Όσον αφορά την εικόνα του δεύτερου μέρους επεσήμανε: « Δεν συμφωνώ στο οτι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν μέτρια γιατί τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ας μην ξεχνάμε οτι τα νέα πρόσωπα είναι πολλά και ακόμη γνωρίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Η αγωνιστική προσαρμογή θέλει κάποιο χρόνο, όμως είμαι ευχαριστημένος. Όλα τα παιδιά αγκάλιασαν τους νέους ποδοσφαιριστές και αυτό με γεμίζει ικανοποίηση διότι αυτό είναι το κλίμα που θέλουμε στα αποδυτήρια».

Τέλος για τις μεταγραφές ανέφερε: «Χρειαζόμαστε κάποια πράγματα ακόμη. Θα τα κοιτάξουμε όμως αν και δε μου αρέσει να μιλάω γι αυτά καθώς υπάρχουν οι αρμόδιοι ώστε να ασχοληθούν. Η επιθυμία μου είναι η σωστή δουλειά στην προπόνηση και η καθημερινή βελτίωση της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags