Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού στην Τουρκία με την Αντάλιασπορ, με τους Πειραιώτες να εμφανίζονται κουρασμένοι και χωρίς κάτι... εντυπωσιακό στο παιχνίδι τους. Ο Μάρκο Σίλβα για ακόμα μία φορά έδωσε πολύ χρόνο σε συγκεκριμένους παίκτες, ξέχασε στον πάγκο τους Καραμάνο – Γιαννιώτα, ενώ είδαμε και τον Μπενίτες που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Σε όλο το ματς έπαιξε ο Καπίνο και ήταν αρκετά καλός, ο Πάρντο μπήκε ως αλλαγή και... ανέβασε σημαντικά τους Πειραιώτες, ενώ καλοί ήταν οι Φορτούνης, Μπουχαλάκης και Τσόρι στο δεύτερο μέρος όπου πέρασαν στο παιχνίδι. Θετική εμφάνιση και από τον Νικολάου που αντικατέστησε τον Μαζουάκου.


Κασάμι και Φουστέ την διαφορά...

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με τους Φουστέρ – Κασάμι σε... κέφια, ήταν απειλητικοί από τα πρώτα λεπτά. Ο Ισπανός μάλιστα στο 7ο λεπτό βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Ολαϊτάν που έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης, όμως έδιωξε η άμυνα των Τούρκων, ενώ στο 14' ο Κασάμι βρήκε ωραία τον Φουστέρ, όμως το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στα σώματα.

Η Αντάλιασπορ έψαχνε τρόπο να χτυπήσει την άμυνα του Ολυμπιακού που είχε προβλήματα όταν έφτανε η μπάλα στην περιοχή, όμως η μόνη φάση στο πρώτο μέρος που κινδύνεψε ο Καπίνο, ήταν στο 20ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Κίλιτς πέρασε άουτ. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός είχε φάσεις για γκολ, όπως την κεφαλιά του Φουστέρ στο 22' μετά από σέντρα του Ντουρμάζ ή τα δύο σουτ του Κασάμι στο 29' και στο 44'.

 

Πάρντο, Μπενίτες και Καπίνο!


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάρκο Σιλβα προχώρησε σε αλλαγές, καθώς πέρασαν ο Τσόρι αντί του Ζντιέλαρ, ο Χάρα αντί του Ολαϊτάν, ο Πάρντο αντί του Ντουρμάζ, ο Μπουχαλάκης αντί του Κασάμι, ο Φορτούνης αντί του Φουστέρ και ο Νικολάου αντί του Μαζουακού.

Οι Πειραιώτες μπήκαν... φορτσάτοι, είχαν έναν πολύ καλό τέταρτο, όμως δεν σκόραραν και μετά έριξαν ρυθμούς. Απείλησαν με δύο καλά σουτ του Ομάρ και του Μπουχαλάκη, όμως το γκολ δεν ήρθε. Στο 72' πάντως ο Σίλβα έριξε στο ματς και τον Ντοσεβί αντί του Μπενίτες.

Το ματς τελικά ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, παρότι στο τελευταίο δεκάλεπτο η Αντάλιασπορ κυνήγησε πολύ το γκολ, είχε φάσεις, όμως ο Καπίνο αντέδρασε σωστά και κράτησε ανέπαφη την εστία του.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ομάρ, Αυλωντίης, Βούρος, Μασουακού (46' Νικολάου), Ζντιέλαρ (46' Φόρτουνης), Κασάμι (46' Μπουχαλάκης), Ντοσεβί (72' Μπενίτες), Φουστέρ (46' Τσόρι), Ντουρμάζ (46' Πάρντο), Ολαϊτάν (46' Χάρα)

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ: Οζένκ (67' Χασάν), Σίμσεκ, Αράτ (67' Αταλάι), Τσέλιουτσκα (24' Γκορ), Αϊτάκ, Κίλιτς (56' Λαζάρεβιτς), Τσίκο (Τσέλικ), Μπεκμετσί (58' Γιλντιρίμ), Ακμπάμπα, Μπασάν, Εταμέ (66' Αράς).