Facebook Pixel Το «χουνέρι» του Σίλβα και οι... κομμένοι Έλληνες
| 2015-07-23 23:35:00

Το «χουνέρι» του Σίλβα και οι... κομμένοι Έλληνες

Το «χουνέρι» του Σίλβα και οι... κομμένοι Έλληνες

Διαβάστε τι έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο δεύτερο φιλικό στην Τουρκία, αλλά και τις τελικές σκέψεις του σχετικά με το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Κλικ στον SportDog!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα φιλικά στην Τουρκία, επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Μάρκο Σίλβα, όπως είχε υποσχεθεί, καλείται μέσα στο Σαββατοκύριακο να ανακοινώσει ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και ποιοι θα αρχίσουν να ψάχνουν ομάδα για να παίξουν τουλάχιστον για φέτος ως δανεικοί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε όλες τις δηλώσεις του το προηγούμενο διάστημα, έλεγε πως στα δύο φιλικά που θα δώσουν οι Πειραιώτες στην Τουρκία, θα τσεκάρει τους παίκτες του και θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του για την... μαύρη λίστα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έδειξε, αλλά και με δεδομένο πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα «σκάσουν» και μεταγραφές, κάποιοι νεαροί Έλληνες είναι πλέον και με τα... δύο πόδια εκτός ομάδας.

Για παράδειγμα, με τα σημερινά δεδομένα, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει μαζί με τους Πειραιώτες τόσο ο Γιαννιώτας όσο και ο Καραμάνος, δύο παίκτες που δεν έπαιξαν λεπτό στα δύο φιλικά επί τουρκικού εδάφους, ενώ κόντρα στην Αντάλιασπορ, παρότι ήταν στην αποστολή, έκατσαν στον πάγκο και είδαν όλο το ματς από εκεί.

Μάλιστα, ο Καραμάνος είδε τους Χάρα και Ολαϊτάν να παίζουν στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς μεγάλη επιτυχία, ενώ ο Γιαννιώτας έμεινε ξανά πίσω από τους Ντουρμάζ – Ντοσεβί, φυσικά τον πολύ καλό Πάρντο που πέρασε ως αλλαγή, αλλά και τον Μπενίτες που δοκιμάστηκε ως εξτρέμ!

Οι δυο λοιπόν συγκεκριμένοι Έλληνες, έχουν λίγες πιθανότητες να μην «κοπούν» (εκτός και αν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας δεν γίνει με 26 παίκτες όπως αναφέρει η ενημέρωση από το Λιμάνι), ειδικά όταν ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός θα φέρει έναν... βαρβάτο επιθετικό, αλλά και έναν ακραίο για τα αριστερά, προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα, όπως συνέβη με τον Πάρντο.


Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags