Facebook Pixel Μεταγραφάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-08-09 23:01:00

Μεταγραφάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταγραφάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη (2-1) κόντρα στην Μπεσίκτας, με τους Φινμπόγκασον και Πάρντο να ξεχωρίζουν. Ατυχία με Φορτούνη, πέναλτι-γκολ στο 90' από Φουστέρ.

Τη νίκη με 2-1 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο δυνατό φιλικό με την Μπεσίκτας στο Γ. Καραϊσκάκης, με τον Φινμπόγκασον να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ και τον Φουστέρ να χαρίζει τη νίκη με το εύστοχο πέναλτι στο 90'.

Οι Πειραιώτες δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, ωστόσο με την είσοδο του Φινμπόγκασον στο δεύτερο μέρος... μεταμορφώθηκαν.

Από το ματς κρατάμε επίσης την επιστροφή... ρεκόρ του Γιάννη Μανιάτη, ενώ περιμένουμε τα νεότερα από τον τραυματισμό του Φορτούνη που αποχώρησε με φορείο.

Αγνώριστος!

Ο Μάρκο Σίλβα για ακόμα ένα φιλικό, στο πιο δυνατό εντός Ελλάδας και το πρωτολευταίο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, «κατέβασε» παρόμοια ενδεκάδα με τα προηγούμενα φιλικά. Κάτω από την εστία ήταν ο Ρομπέρτο, στην άμυνα οι Ελαμπντελαουί, Βούρος, Σιόβας και Σαλίνο και στα χαφ οι Μιλιβόγιεβιτς, Μπουχαλάκης και Φορτούνης. Στα άκρα ήταν οι Πάρντο – Ντουρμάζ και στην κορυφή ο Χάρα.

Οι Πειραιώτες μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά πίεσαν για γκολ, απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ. Για παράδειγμα το φάουλ του Ντουρμάζ στο 4', αλλά και το καλό σουτ του Χάρα στο 16'. Μετά το εικοσάλεπτο ωστόσο η Μπεσίκτας ανέβασε την απόδοσή της, έβγαλε ποιότητα στην κυκλοφορία της μπάλας και στο 25' έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Ρομπέρτο σταμάτησε σε τετ α τετ τον Γκόμεζ. Τον ημίχρονο πάντως έκλεισε με τον Ολυμπιακό να φτάνει πολύ κοντά στο 1-0 στο 42, όταν ο Χάρα προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, όμως οι Τούρκοι έδιωξαν πάνω στην γραμμή....


Μπήκε και άλλαξε την ομάδα!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές για τον Ολυμπιακό, ωστόσο η σημαντικότερη κίνηση του Μάρκο Σίλβα, ήταν η είσοδος του Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός ανέβασε πάρα πολύ τους Πειραιώτες και στο 52' απείλησε για πρώτη φορά, ενώ στο 59' άνοιξε το σκορ, μετά από εξαιρετική ασίστ του Πάρντο. Πριν το 1-0 ωστόσο, είχαμε τον τραυματισμό του Φορτούνη, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο!

Μετά το γκολ, ο Φινμπόγκασον στο 66' έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία για να σκοράρει, όταν κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα από ασίστ του Ομάρ, όμως σούταρε ελάχιστα άουτ. Από εκεί και πέρα ωστόσο, δεν είχαμε άλλες φάσεις, καθώς οι πολλές αλλαγές (ξεχωρίζει φυσικά η μεγάλη επιστροφή σε χρόνο... ρεκόρ του Μανιάτη), χάλασαν τον ρυθμό.

Η Μπεσίκτας πάντως, που κυνηγούσε το αποτέλεσμα, στο 88' ισοφάρισε με κεφαλιά του Ουϊσάλ, όμως στο 90' ο Φουστέρ με πέναλτι που κέρδισε ο Ντοσεβί (μάλλον στην αρχή έκανε επιθετικό φάουλ), έγραψε το τελικό 2-1.

 


 

 














Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο (68' Καπίνο), Ελαμπντελαουί (90+1' Σάλιακας), Βούρος (68' Μποτία), Σιόβας (46' Αυλωνίτης), Σαλίνο (46' Μαζουακού), Μιλιβόγεβιτς (85' Μανιάτης), Μπουχαλάκης (76' Κασάμι), Φορτούνης (55' λ.τ. Φουστέρ), Πάρντο (76' Πουλίδο), Ντουρμάζ (69' Ντοσεβί), Χάρα (46' Φινμπόγκασον).

Μπεσίκτας (Γκιουνές): Ζενγκίν, Μπεκ, Ροντόλφο, Γκιουλούμ (83' Μιλόσεβιτς), Τόσιτς (46' Μότα), Χάτσινσον (84' Πεκτεμέκ), Ουϊσάλ, Κουαρέσμα (64' Σαχάν), Εζιακούπ (73' Κουρτουλούς), Τερέ (64' Φράι), Γκόμες (64' Τοσούν).

 

Γκολ: 58' Φινμπόγκασον, 90' πεν. Φουστέρ / 87' Ουϊσάλ

Κάρτες: - / 90' Σαχάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags