Facebook Pixel Aποκάλυψη: Πώς "δουλεύει" στο παρασκήνιο ο πρόεδρος!
| 2015-08-22 10:30:00

Aποκάλυψη: Πώς "δουλεύει" στο παρασκήνιο ο πρόεδρος!

Aποκάλυψη: Πώς "δουλεύει" στο παρασκήνιο ο πρόεδρος!

Η ομάδα παίζει μετά από δύο μήνες εκτός έδρας στο Βόλο. Αναφέρω συγκεκριμένη και αληθινή ιστορία.

Ο γάτος πρόεδρος της ομάδας δεν θα περιμένει παραμονές του αγώνα να κάνει τα κουμάντα του, για να δει πώς θα πάρει το παιχνίδι. Από πολύ ενωρίς, ακόμα και πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα αρχίζει τις «κινήσεις» του. Ανάλογα, βέβαια, με την τσέπη του.

Εδώ είμαστε. Σου δίνω τη μέγιστη αλήθεια! Η φτώχεια των προέδρων είναι ο πιο βασικός λόγος που στην Ελλάδα «αναπτύχθηκε» η νυχτερινή σχολή της παρασκηνιακής δραστηριότητας. Κι αυτή, στη συνέχεια λειτούργησε πιλοτικά και επεκτάθηκε στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Να γίνω περισσότερο συγκεκριμένος, με αφορμή ότι απόψε αρχίζει η σούπερ ληγκ 2015-16. Ο πρόεδρος της μικρής ομάδας για να επιβιώσει γνωρίζει ότι δεν μπορεί να κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Από την άλλη δεν είναι μεγαλοεπιχειρηματίας, βιομήχανος, εργοστασιάρχης.

Έχει, λοιπόν, στο σημάδι το ματς στον Βόλο, για παράδειγμα, όπως λέγαμε ο πρόεδρος. Τι να κάνει χωρίς να ξοδευτεί; Ψάχνεται. Και στο ψάξιμο μαθαίνει ότι ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας είναι φαντάρος. Και για να παίζει παίρνει άδεια κάθε εβδομάδα. Αυτό είναι! Λόγω γνωριμίας με ανώτερο αξιωματικό του Πενταγώνου κανονίζει παραμονές του αγώνα ο τερματοφύλακας να μην πάρει έξοδο και η ομάδα του να παίξει χωρίς τον βασικό κάτω από τα δοκάρια.

Αυτή είναι μία «κίνηση». Ανέξοδη. Όσο και να ακούγεται μυθιστορηματικό ο μπατηράκος πρόεδρος ομάδας ΚΑΘΕ εβδομάδα ΟΛΗ τη σαιζόν προσπαθεί με ευρηματικές «παρεμβάσεις» ή, έτσι ή, αλλοιώς να επηρεάζει προκαταβολικά το παιχνίδι της ομάδας του. Είτε μέσω της γυναίκας του διαιτητή, είτε με τον κολλητό ενός ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ οι καθηγητές του παρασκηνίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags