Facebook Pixel H ελληνική σειρά με την ατελείωτη τσόντα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2015-08-23 22:30:00

H ελληνική σειρά με την ατελείωτη τσόντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

H ελληνική σειρά με την ατελείωτη τσόντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σήριαλ "Αναστασία" (1993, Μega) γνώρισε τεράστια τηλεθέαση για τις αμέτρητες σκηνές άγριου σεξ της πρωταγωνίστριας (Μυρτώ Αλικάκη) που έμειναν στην ιστορία. Πάρτε μάτι... 

"Αναστασία", το σήριαλ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου που γνώρισε τεράστια επιτυχία στο Mega και που ταυτίστηκε με το μοιραίο ερωτικό πάθος.

Λίγα λόγια για το στόρι. Όλα ξεκινούν από μια εκδρομή στη Μονεμβασιά. Ο Παύλος, επιτυχημένος επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών, χωρισμένος από τη γυναίκα του μετά από 23 χρόνια γάμου, κάνει τη μοιραία συνάντηση. Γνωρίζει την Αναστασία, ένα εικοσάχρονο κορίτσι, ηθοποιό και φωτομοντέλο, γεμάτο εγωισμό. Η γνωριμία αυτή θα είναι καταλυτική.

Ο έρωτας του Παύλου για την Αναστασία θα αλλάξει τη ζωή του και θα τον οδηγήσει σε μια περιπέτεια, όπου η γοητεία και η άρνηση θα σημαδέψουν ανεξίτηλα το παρόν του. Κι όταν η Αναστασία ερωτευθεί σε ένα beach party ένα εικοσάχρονο νέο, τον Αλέξανδρο, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ο γιος του Παύλου, τότε εκείνη η συνάντηση στη Μονεμβασιά θα γίνει απρόβλεπτα μοιραία.

Και τώρα θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο τις πιο "καυτές" σκηνές που έμειναν αξέχαστες...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ακατάλληλες φωτογραφίες που σοκάρουν
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags