Facebook Pixel Ποια ΑΕΚ; Αυτή η ομάδα έκανε πρόταση για Περέιρα!
| 2015-08-27 18:20:00

Ποια ΑΕΚ; Αυτή η ομάδα έκανε πρόταση για Περέιρα!

Ποια ΑΕΚ; Αυτή η ομάδα έκανε πρόταση για Περέιρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στον SportDog. Δεν θα πιστεύετε ποιος σύλλογος έκανε πρόταση στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Φακούντο Περέιρα, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό τον Φακούντο Περέιρα ότι δεν υπολογίζεται και του έχουν ζητήσει μάλιστα να βρει ομάδα για να αποχωρήσει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα και έτσι ο ατζέντης του βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να φύγει ως ελεύθερος.

Ο Φρανκ Άρνεσεν, σε συζήτηση που είχε χθες με δημοσιογράφους στην Κοπεγχάγη, αποκάλυψε πως για τον Αργεντινό άσο, υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ, η μία είναι για αγορά από ελληνικό σύλλογο και η άλλη για δανεισμό από ομάδα της Γερμανίας.

Μόλις κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη πληροφορία, όλοι θεώρησαν ότι η ομάδα που ενδιαφέρεται από την Ελλάδα, θα είναι είτε ο Παναθηναϊκός που ψάχνει αντι-Καρέλη (για να τον έχει κλεισμένο εφόσον πουλήσει τον Έλληνα φορ) είτε η ΑΕΚ που αναζητά έναν παίκτη για να καλύψει το κενό του Ραφίκ Τζιμπούρ. Μάλιστα, κυκλοφόρησε έντονη φημολογία, πως η Ένωση ήταν η ομάδα που έκανε την πρόταση.

Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες του SportDog, αναφέρουν πως ούτε η ΑΕΚ ούτε ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έκανε επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Περέιρα! Ο σύλλογος που πλησίασε επίσημα τον Δικέφαλο και ζήτησε τον Αργεντινό άσο, είναι η Βέροια!

Η «Βασίλισσα» θέλει να κλείσει με μία εντυπωσιακή μεταγραφή και για αυτό... έτρεξε να κάνει κίνηση για τον «Φανούρη», τον οποίο άλλωστε γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τόσο ο Ζήσης Βρύζας όσο και ο Γιώργος Γεωργιάδης. Αμφότεροι έχουν εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή, ενώ στην διοίκηση ποντάρουν στις καλές σχέσεις που έχουν με τον ΠΑΟΚ, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν αυτή την σπουδαία κίνηση!

Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν ο παίκτης θα ψήνεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Βέροια ή αν ο ΠΑΟΚ θα βρει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό, την οποία περιμένει πάντως εδώ και πολύ καιρό...

Μεγάλος διαγωνισμός SportDog: Κερδίστε διαρκείας της ΑΕΚ με ένα "Like"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags