Facebook Pixel Ο Βαρουφάκης έδωσε στη δημοσιότητα το logo για το νέο του κόμμα
Life
| 2015-08-28 15:22:00

Ο Βαρουφάκης έδωσε στη δημοσιότητα το logo για το νέο του κόμμα

Ο Βαρουφάκης έδωσε στη δημοσιότητα το logo για το νέο του κόμμα

Δεν έχασε το χρόνο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε την προθέσή του να δημιουργήσει πανευρωπαϊκό κόμμα, αποκάλυψε το όνομά του και το σήμα του...

«Var Wars», όπως «Star Wars» αφού και ο Γιάννης Βαρουφάκης, συγκαταλέγεται στους Stars. Έτσι θα λέγεται το νέο του κόμμα – δίκτυο, με το οποίο όπως δηλώνει, σκοπεύει να μείνει πολιτικά ενεργός, μακριά όμως από τις εγχώριες πολιτικές διαμάχες, αφού οι βλέψεις του είναι πολύ πιο πέρα από τα σύνορα.

Προφανώς γι’ αυτό, ο Γιάννης Βαρουφάκης, επέλεξε να αφήσει τα τοπικά πρωταθλήματα και να περάσει κατευθείαν στο πολιτικό Champions League. Ή ακόμα και πέρα από τα ευρωπαϊκά σύνορα, αφού πλέον, ένα παγκόσμιο πολιτικό κόμμα – και γιατί όχι και ένα διαγαλαξιακό – λόγω της προόδου της τεχνολογίας, είναι εφικτό.

Έτσι λοιπόν, αφού η NASA κατάφερε να φτάσει μέχρι την άκρη του ηλιακού μας συστήματος, γιατί όχι και ο Γιάννης Βαρουφάκης; Ίσως γι’ αυτό το νέο λογότυπο, έχει επικεντρωθεί στην διαγαλαξιακή διάσταση της προσωπικότητας του Γιάννη Βαρουφάκη, τοποθετώντας το κεφάλι του κάπου στη θέση του Alpha Κεντραύρου – ή μάλλον του Σείριου, από όπου ως γνωστόν προέρχονται οι πραγματικοί Βαρουφακικοί Έλληνες.

Πάντως, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που έδωσε για να προαναγγείλει το νέο του κόμμα, σκοπεύει να συνεργαστεί και με τον γνωστό Κορεάτη σύμβουλο, ο οποίος παραμένει απλήρωτος εδώ και τόσους μήνες και διεκδικεί τα μισθά του από την Ελληνική κυβέρνηση.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

Πηγή: Protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags