Facebook Pixel Άρθρο για τον φορ του Ολυμπιακού και την ανακοίνωση του ΠΑΟ που ήταν για... γέλια
| 2015-08-29 23:14:00

Άρθρο για τον φορ του Ολυμπιακού και την ανακοίνωση του ΠΑΟ που ήταν για... γέλια

Άρθρο για τον φορ του Ολυμπιακού και την ανακοίνωση του ΠΑΟ που ήταν για... γέλια

Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου...
 

Χίλια συγγνώμη αλλά αν ο Παναθηναϊκός έπαθε ότι έπαθε από την άσημη Καμπάλα, το ίδιο έπαθε το Σάββατο κι ο Ολυμπιακός από τον Λεβαδειακό που ουσιαστικά μέχρι πριν από 10 ημέρες ήταν ομάδα της Football League, η οποία τώρα προσπαθεί σταδιακά να συμπληρώσει το ρόστερ της για την μεγαλύτερη κατηγορία.

Διότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήταν τραγικός και να υπέστη τον πιο ντροπιαστικό αποκλεισμο της ευρωπαϊκής ιστορίας του, αλλά και ο Ολυμπιακός ήταν εξίσου κακός στο ουδέτερο ΟΑΚΑ απέναντι σε μια ομάδα που είχε στην άμυνά της τις λύσεις, οι οποίες απουςίαζαν από την επίθεση των πρωταθλητών.

Όπως ο Παναθηναϊκός φωνάζει από χιλιόμετρα ότι δεν διαθέτει καλή άμυνα και ικανό οργανωτή στο παιχνίδι του, έτσι κι ο Ολυμπιακός φωνάζει ότι δεν διαθέτει σέντερ φορ που να έχει επαφή με τα δίχτυα.

Μπορεί ο Φιμπόγκασον να αποδειχθεί ικανός όσο ο Μπεργκ και ίσως και καλύτερος. Θα δούμε...

Ο Χάρα πάντως δεν είναι φορ που μπορείς να στηριχτείς πάνω του, ενώ αν πιστέψουμε ότι αυτή τη δουλειά μπορεί να την κάνει ο Πουλιδο, τότε σίγουρα δεν το πιστεύει ο Σίλβα.

Γιατί σε ένα ματς που έχει μείνει στο μηδέν μέχρι το 89΄ προτίμησε τον Σεμπά και τον Ντοσεβί κι όχι τον Μεξικανό.

Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα πάνω-κάτω 33 παίκτες στο ρόστερ του, αλλά σε αυτό δεν υπάρχει καν ένας... Μάντζιος. Όχι ο Άκης ο προπονητής του Λεβαδειακού, αλλά ο Βαγγέλης που μπορεί να στοπάρει την μπάλα, να την σπάει σε συμπαίκτη του, να βάζει πλάτη τον αντίπαλο αμυντικό και φυσικά να σουτάρει και να σκοράρει.

Ε, τέτοιου είδους παίκτη περιοχής ο Ολυμπιακός ΔΕΝ διαθέτει κι ο Αύγουστος τελειώνει!

Γι αυτό λέω ότι όσο κάζο θεωρείται το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα, άλλο τόσο κάζο θα ήταν και το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό που έγινε 0-2 καθαρά λόγω τύχης και όχι ικανότητας.

Το κακό είναι ότι οι αιώνιοι γνωρίζουν τι χρειάζονται, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε μια ανακοίνωση για γέλια μετά το στραπάτσο από την Καμπάλα, λέγοντας στον κόσμο ότι τα αίτια του αποκλεισμού θα καταγραφούν σε μια... έκθεση από τους ίδιους που δημιούργησαν το ευρωπαϊκό φιάσκο!

Κι η ΠΑΕ Ολυμπιακός λέει στον κόσμο της ότι οι μεταγραφές έχουν τελειώσει όταν ακόμα και ο ίδιος ο Σίλβα βλέπει ότι δεν έχει γκολτζή στο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός διαςώζεται επειδή διαθέτει χαφ που μπορούν να έχουν από 5 έως και 15 γκολ τη σεζόν, κάτι που δεν έχει ο Παναθηναϊκός. Αλλά δεν έχει τον επιθετικό των 15 γκολ της σεζόν, όπως έχει ο Παναθηναϊκός.

Το ξέρουμε, κανείς δεν είναι... τέλειος! Μόνο που ο ένας (ο ΠΑΟ) κατρακύλησε στο 123 της κατάταξης της ΟΥΕΦΑ κι άλλος (ο ΟΣΦΠ) είναι στη θεση 23, φιλοδοξώντας να μπει στην πρώτη εικοσάδα.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags