Facebook Pixel Επιβεβαίωση SportDog - Έκανε μεταγραφή ο...
| 2015-08-30 14:20:00

Επιβεβαίωση SportDog - Έκανε μεταγραφή ο...

Επιβεβαίωση SportDog - Έκανε μεταγραφή ο...

ΕΙΝΑΙ δυνατόν να έχει αποκλειστικό θέμα ο Σκύλος και να μην επιβεβαιωθεί;

Από την πρώτη στιγμή είπαμε, εδώ στον SportDog, ότι οι επιτυχίες που θα έρθουν με τις πολλαπλές επιβεβαιώσεις στα αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ μας, δεν θα μας οδηγήσουν στη λογική να ευλογάμε τα γένια μας.

Για αυτό και το μόνο που θα κάνουμε σε αυτή την είδηση, είναι να σας δώσουμε το λινκ του προς 5 ημερών δημοσιεύματος του Σκύλου...

Τι λέγαμε τότε; Ότι με ένα ποσό κοντά στις 80 χιλ. ευρώ, αν και ζητούσε τα πενταπλάσια, ο Πελέ θα φύγει από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του...

Σήμερα, η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι ο παίκτης πηγαίνει ως ελεύθερος στην Κύπρο, για να υπογράψει συμβόλαιο με την Κυρία!

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Vitor Hugo Gomes Passos, γνωστό και ως «Πελέ».

Ο εικοσιεπτάχρονος Πελέ, είναι Πορτογάλος κεντρικός μέσος, ο οποίος έρχεται με ελευθέρα μετεγγραφή από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις Πόρτο και Ίντερ ενώ στην Ελλάδα – πέραν του Ολυμπιακού – φόρεσε τα χρώματα Εργοτέλη και Λεβαδειακού.

Η άφιξη του στην Κύπρο έχει προγραμματιστεί για απόψε. Αύριο, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν οριστικοποιηθούν οι όροι της μεταξύ μας διετούς συνεργασίας.

Καλωσορίζουμε τον Πελέ στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε τα καλύτερα με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags