Facebook Pixel Ανεξάρτητη αλλά με τον... Λαφαζάνη η Ζωή
Life
| 2015-08-31 18:41:00

Ανεξάρτητη αλλά με τον... Λαφαζάνη η Ζωή

Ανεξάρτητη αλλά με τον... Λαφαζάνη η Ζωή

Συνέντευξη Τύπου από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ παραχωρεί αυτή την ώρα η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ανακοίνωσε πολιτική συμπόρευση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στις επικείμενες εκλογές. 

«Σε αυτές τις εκλογές θα συμπράξω με τη Λαϊκή Ενότητα» τόνισε, ανακοινώνοντας την κοιν ή κάθοδο στις εκλογές με το κόμμα του πρώην επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε πολλά πρώην κυβερνητικά στελέχη αλλά και προσωπικά στον κ. Τσίπρα για τις επιλογές που έγιναν και οδήγησαν τη χώρα στο τρίτο μνημόνιο. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Συνεργάστηκαν με τις πιο αντιδραστικές ομάδες της Ευρώπης. Υπάρχουν υπεύθυνοι για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ."

Αναφορικά με το επιχείρημα του κ. Τσίπρα, περί έλλειψης εναλλακτικής πέραν του μνημονίου, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι υπήρχαν προτάσεις και έψεξε τον πρώην πρωθυπουργό ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια για το δημόσιο χρέος. «Γιατί το πόρισμα για το χρέος δεν χρησιμοποιήθηκε; Αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας και οποιασδήποτε άλλος μιλά για μοναδική λύση το μνημόνιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, χαρακτήρισε σκοτεινή τη τελευταία πολιτική περίοδο και σημείωσε ότι η ίδια βίωσε καθεστωτικού τύπου παρεμβάσεις. Όπως είπε υπήρξαν εντεταλμένες επιθέσεις προς το πρόσωπό της, καθώς και μια ευθεία απόπειρα κάμψης και παράκαψμής της. «Ο ρόλος που διαδραμάτισαν πρόσωπα ευθύνης όπως ο κ. Βούτσης ή ο γραμματέας της Κ.Ο. θα πρέπει να φωτιστεί πλήρως και σε ότι με αφορά θα συμβάλω για να φωτιστεί», πρόσθεσε.

Παρόντες στην εκδήλωση είναι οι Δημήτρης Στρατούλης, Ραχήλ Μακρή, Μαρία Μπόλαρη, Γιάννης Σταθάς, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, Νίκος Φωτόπουλος.

«Με τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό υποβάλαμε τη μηνυτήρια αναφορά για την "ακραία καταστολή" απέναντι στους πολίτες τον Μάιο του 2011 στην πλατεία Συντάγματος, που κατέληξε στην παραπομπή στη δικαιοσύνη των αρμοδίων», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου και χαρακτήρισε «εκτροχιασμένο υπουργό» τον Γιάννη Πανούσης, τονίζοντας ότι «δεν είχε καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: newpost.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags