Facebook Pixel Οι άσχημες αναμνήσεις του Λεβαντόφσκι από τον Ολυμπιακό!
| 2015-09-15 18:27:00

Οι άσχημες αναμνήσεις του Λεβαντόφσκι από τον Ολυμπιακό!

Οι άσχημες αναμνήσεις του Λεβαντόφσκι από τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε τι δήλωσε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι στο Φάληρο.

«Έχω ξαναπαίξει με τον Ολυμπιακό ως ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ. Έχω μία καλή και μία κακή ανάμνηση. Η κακή είναι ότι χάσαμε με 3-1 και η καλή είναι ότι πέτυχα το πρώτο μου γκολ στο Champions League. Θυμάμαι τη θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Είναι σημαντικός παράγοντας η ατμόσφαιρα, όμως, εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με νίκη. Πάντα κυνηγάμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε»
, είπε αρχικά ο Πολωνός επιθετικός.

Στην συνέχεια του έγινε ερώτηση για τις απουσίες των Βαυαρών: «Έχουμε τραυματίες, αλλά είμαστε μία πολύ ισχυρή ομάδα και όποιος παίξει θα δώσει το 100%. Βρισκόμαστε στη φάση των ομίλων. Έχουμε έξι παιχνίδια. Το βασικό είναι να κερδίσουμε αύριο και αν δεν κερδίσουμε υπάρχουν τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό».

«Το βασικό είναι αύριο να ξεκινήσουμε με νίκη, αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για τίτλο», ανέφερε στο κλείσιμο των δηλώσεών του, αποφεύγοντας να μιλήσει από τόσο νωρίς για τις φιλοδοξίες της ομάδας στην εφετινή διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags