Facebook Pixel "Παίζει" και του Σαμπέγια!
| 2015-09-16 20:06:00

"Παίζει" και του Σαμπέγια!

"Παίζει" και του Σαμπέγια!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα του επόμενου προπονητή της εθνικής ομάδας, αφού η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει βρει τον εκλεκτό της, που δεν είναι άλλος από τον Αλεχάντρο Σαμπέγια!

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι ο υπ' αριθμόν 1 στόχος και σύμφωνα με τη SportDay, οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Ο 60χρονος τεχνικός, δεν αποτελεί εύκολο στόχο, παρότι φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να αναλάβει να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κασέ του, το οποίο προσπαθεί να καλύψει η ομοσπονδία, που φέρεται να έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση, με αυξημένο πριμ.

Η ΕΠΟ δεν μπορεί να στρώσει χρυσάφι στα πόδια κανενός προπονητή, εκτός αν αυτός τελικά φέρει την πρόκριση στο Μουντιάλ. Γι' αυτό το λόγο χρησιμοποιεί το πριμ σαν δέλεαρ, αφού σε αυτήν την περίπτωση θα μπουν στα ταμεία της 10 εκατομμύρια ευρώ από τη FIFA και τα χέρια της θα είναι λυμένα για την αμοιβή του προπονητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags