Facebook Pixel Μία πώληση, δύο μεταγραφές και δύο ...επιστροφές!
| 2015-09-19 11:30:00

Μία πώληση, δύο μεταγραφές και δύο ...επιστροφές!

Μία πώληση, δύο μεταγραφές και δύο ...επιστροφές!

Τρομερές εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό! Ποιον άσο βγάζουν στο σφυρί για να μπουν χρήματα στα ταμεία, τι μεταγραφές ψήνονται και πού αλλού θα ενισχυθεί η ομάδα;

Ανεξάρτητα τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή, καθώς παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου και όλα δείχνουν ότι θα κριθεί στα επόμενα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Πλατανιά, στον Παναθηναϊκό σχεδιάζουν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους για να αλλάξουν τα δεδομένα στο σύλλογο. 

Ο βασικός στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά τίτλου μέχρι τον Γενάρη και από εκεί και πέρα να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ και όχι μόνο.

Βέβαια, για να προχωρήσει η ομάδα σε μεταγραφές, θα πρέπει πρώτα να παραχωρηθεί κάποιος παίκτης, προκειμένου να υπάρχει ρευστό στα ταμεία. Αυτός μπορεί να είναι ο Νίκος Καρέλης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι Πράσινοι θα τον παραχωρήσουν αυτή τη φορά αν πάρουν τα χρήματα που έδιναν το καλοκαίρι οι ενδιαφερόμενες ομάδες.

Στην περίπτωση πώλησης του Έλληνα φορ και δεδομένου ότι ο Πέτριτς δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής ότι μπορεί να προσφέρει τη φετινή σεζόν, θεωρείται σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν ικανό επιθετικό που θα μπορεί να πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ. Παράλληλα, εξετάζεται από τώρα ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, μιας και αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Μπούρμπου.

Με αυτά τα δεδομένα μιλάμε για δύο μεταγραφές τον Γενάρη στον Παναθηναϊκό, χωρίς να αποκλείεται να γίνει και μία έξτρα κίνηση, αν το ευνοήσουν οι συνθήκες, με την επιστροφή του Χάρη Μαυρία να βρίσκεται πάντα στα υπόψιν.

Από εκεί και πέρα, πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος εξετάζει το ενδεχόμενο και μίας ακόμα "μεταγραφής" σε διοικητικό πόστο. Αν προχωρήσει στην πράξη η συγκεκριμένη σκέψη, όλα δείχνουν ότι θα πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα έχει παρελθόν στην ομάδα και θα μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ακούστηκε τις προάλλες το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη. Αυτή η κίνηση, μάλιστα, μπορεί να δρομολογηθεί πολύ νωρίτερα από τον Γενάρη.

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags