Facebook Pixel Προκλητικό μήνυμα Σαββίδη για Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)
| 2015-09-26 11:30:00

Προκλητικό μήνυμα Σαββίδη για Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Προκλητικό μήνυμα Σαββίδη για Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν τα όργανα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα! Διάβασε τι έγραψε και τι φωτογραφία ανέβασε το αφεντικό του ΠΑΟΚ και θα καταλάβεις...
 

Μπορεί το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να διεξάγεται στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική, ωστόσο φαίνεται ότι ...άρχισε πολύ νωρίτερα εκτός αγωνιστικών χώρων.

O Γιώργος Σαββίδης ήταν αυτός που ...σφύριξε την έναρξη, με όσα έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram και, φυσικά, έρχονται σε αντίθεση με τη θερμή πρόσκληση του πατέρα του, Ιβάν Σαββίδη, προς τον πρόεδρο των Ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ.

Το μικρό αφεντικό του συλλόγου ανέβασε μία φωτογραφία της …πυρακτωμένης Τούμπας, από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον Απρίλιο του 2014, σημειώνοντας...

"Πάντα περιμένουμε τις Κυριακές, αλλά την επόμενη Κυριακή την περιμένω περισσότερο από κάθε άλλη. Θρύλε θυμήσου, εδώ είναι Βορράς...", έγραψε ο υιός Σαββίδη κόβοντας, βεβαίως, το σύνθημα, μιας και η συνέχειά του είναι γνωστή και ...υβριστική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Επαιζα στον Άρη και ήμουν ΠΑΟΚ. Όλοι το ήξεραν"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags