Facebook Pixel Την έπεσαν στον Αναστασίου - Δείτε πώς αντέδρασε!
| 2015-09-26 12:45:00

Την έπεσαν στον Αναστασίου - Δείτε πώς αντέδρασε!

Την έπεσαν στον Αναστασίου - Δείτε πώς αντέδρασε!

Τα "σχολιανά" του άκουσε για μια ακόμα φορά ο προπονητής του Παναθηναϊκού από τους οπαδούς! Πού έγινε το σκηνικό και πώς κατάφερε να αποστομώσει το "τρελαμένο" πλήθος; 

Η κριτική στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα δεν έχει σταματήσει.

Ο προπονητής των Πρασίνων μπορεί να στηρίζεται από τη διοίκηση, αλλά ο κόσμος επιμένει, όπως φαίνεται, στην απομάκρυνσή του.

Μόνο τυχαιο δεν ήταν, άλλωστε, το γεγονός ότι στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό ανάρτησαν πανό που έγραφε: "Σε στηρίξαμε για τον Παναθηναϊκό, τώρα θα στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό χωρίς εσένα. Αντίο Γιάννη".

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι οι οπαδοί του Τριφυλλιού έχουν πλέον απαιτήσεις και ότι έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας όμως δεν έχει επηράσει τον εγωισμό του. Τι θέλουμε να πούμε;

Μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα με 3-0, δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον περίμεναν στη φυσούνα για να τον κράξουν. Κάποιοι τον αποκαλούσαν ειρωνικά "Γουαρδιόλα", ενώ άλλοι του φώναζαν "Γιάννη θέλουμε ανάπτυξη. Πού είναι η ανάπτυξη του Παναθηναϊκού;".

Τότε εκείνος με ύφος παραπονεμένο αλλά ήρεμο απάντησε, "γιατί ρε παιδιά, νομίζετε, ότι εγώ δε δουλεύω και δεν θέλω η ομάδα να έχει ανάπτυξη;". Σύμφωνα με μαρτυρίες, η τελευταία ατάκα του έκανε ακόμα κι αυτούς που ήταν πολύ εκνευρισμένοι με την πάρτη του, να μην μπορούν να του απαντήσουν κάτι. Λες και άλλαξε η διάθεσή τους απέναντί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προκλητικό μήνυμα Σαββίδη για Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags