Facebook Pixel "Δεν νιώθω πως έχω κάτι να αποδείξω"
| 2015-09-28 16:45:00

"Δεν νιώθω πως έχω κάτι να αποδείξω"

"Δεν νιώθω πως έχω κάτι να αποδείξω"

Στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN μίλησε ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. 

Ο Νιγηριανός σημείωσε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα, συμπλήρωσε πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα για όλα όσα έχουν γίνει από το πέρασμά του στην Αγγλία, ενώ κατέληξε, λέγοντας πως στόχος του είναι να βάλει γκολ με τον Ολυμπιακό.

«Ανυπομονώ για το παιχνίδι ενάντια στην Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς και να επιστρέψω στην Αγγλία. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει την Άρσεναλ όσον καιρό ήμουν στην Μπρόμιτς και θα είναι πολύ ωραίο όταν κοντραριστώ με μια ομάδα όπως είναι αυτή. Διακυβεύονται πολλά για τις δύο ομάδες, καθώς έχασαν τα πρώτα τους παιχνίδια στον όμιλο και ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Λονδίνο», ανέφερε ο Ιντέγε και συνέχισε.

«Όλα είναι καλά από τότε που πήγα στον Ολυμπιακό και όλοι στην ομάδα με βοήθησαν να εγκλιματιστώ. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία και αποτελεί τιμή να παίζω για αυτόν. Το να μετέχω στο Champions League ήταν ένα από τα κίνητρα για να φύγω από την Μπρόμιτς για τον Ολυμπιακό, καθώς είναι η καλύτερη διοργάνωση στην οποία παίζεις με τους καλύτερους παίκτες. Πέρασα καλά τον χρόνο μου στην Μπρόμιτς, παίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ και παρόλο που τα πράγματα δεν πήγαν καλά, δεν μετανιώνω για τίποτα».

Καταλήγοντας ο Νιγηριανός φορ είπε. «Δεν νιώθω πως έχω κάτι να αποδείξω στους ανθρώπους στην Αγγλία όταν επιστρέψω για να παίξω κόντρα στην Άρσεναλ και αυτό που θέλω, είναι να ανταποδώσω την πίστη που μου έδειξαν στον Ολυμπιακό, σκοράροντας γκολ, βοηθώντας τους να φτάσουν φέτος στην επιτυχία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags