Facebook Pixel Ο «τίγρης» αποθεώνει Σαββίδη!
| 2015-09-28 23:55:00

Ο «τίγρης» αποθεώνει Σαββίδη!

Ο «τίγρης» αποθεώνει Σαββίδη!

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο αφεντικό του ΠΑΟΚ ο ηγέτης της ΑΕΚ, ο οποίος τον αποκάλεσε μαχητή.

Με επιστολή του στο Pontos-news.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στο 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας. Παράλληλα ο ηγέτης της ΑΕΚ αποθέωσε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, αποκαλώντας τον μαχητή!

Διαβάστε την επιστολή:

Σε μια περίοδο που στην ευρύτερη περιοχή του Ευξείνου Πόντου και της Μεσογείου είναι σε εξέλιξη κρίσεις, αντιπαλότητες και συγκρούσεις, που επηρεάζουν την Κύπρο, την Ελλάδα και τον Παρευξείνιο Ελληνισμό,

Σε μια περίοδο που η Ελλάδα και η Κύπρος διέρχονται μια πρωτόγνωρη κρίση, που επηρεάζει ολόκληρο τον Ελληνισμό,

Σε μια περίοδο που ο Ελληνισμός παρουσιάζει έντονα σημάδια εθνικής και πολιτισμικής παρακμής,

Η ποντιακή νεολαία, ενωμένη και δυνατή, με αντιπροσωπείες από τη μακρινή Αυστραλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αρμενία, τη Γεωργία, το Καζακστάν, τη Ρωσία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, την Κύπρο και από όλα τα σημεία της Ελλάδας δίνει ένα μήνυμα ευθύνης και αγωνιστικότητας σε ολόκληρο τον Ελληνισμό και αποπειράται κάτι που μπορεί να αντιστρέψει το ρου των πραγμάτων και να γεννήσει την ελπίδα, που θα οδηγήσει στην εθνική αναγέννηση.

Διάβασα με προσοχή το πρόγραμμα της 2ης Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Ποντιακής Νεολαίας και τις θεματικές ενότητες και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η ποντιακή νεολαία με τις πρωτοβουλίες, τις εργασίες και τη δράση της μπορεί να αποτελέσει μια αχτίδα φωτός στο βαθύ σκοτάδι που έχει καλύψει την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σε τέτοιες στιγμές επιβάλλεται να παραμερίζουμε τις όποιες διαφορές και να δίνουμε ένα μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Γι’ αυτό κι εγώ, υπό το βάρος της ευθύνης, της σοβαρότητας των συνθηκών και του μεγάλου έργου που καλούνται να επιτελέσουν οι νέοι μας στην 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη, δηλώνω θερμός συμπαραστάτης και υποστηρικτής των προσπαθειών της ποντιακής νεολαίας και ότι ευχαρίστως θα δώσω το παρών στη Συνδιάσκεψη, στο πλευρό ενός μεγάλου μαχητή της Ποντιακής Ιδέας, του Ιβάν Σαββίδη, που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει πολλά στον Ποντιακό Ελληνισμό.

Καλή επιτυχία και ούλ’ εντάμαν παιδία…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags