Facebook Pixel Ανάπηρη η Άρσεναλ, τυχερός ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2015-09-30 10:10:00

Ανάπηρη η Άρσεναλ, τυχερός ο Ολυμπιακός!

Ανάπηρη η Άρσεναλ, τυχερός ο Ολυμπιακός!

Χωρίς να είναι καλύτερη ομάδα και χωρίς να έχει στόχο το «2» στο Λονδίνο, κέρδισε!

Την πρώτη νίκη στην Αγγλία πέτυχε ο Ολυμπιακός σε παιχνίδι τσάμπιονς ληγκ. Δεν είναι αυτό το θέμα. Ο Μάρκος Σύλβας πήρε το δίπλωμα του Αρσέν Λουπέν της Άρσεναλ. Ούτε αυτό είναι το θέμα.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να είναι η καλύτερη ομάδα, το ένα, και χωρίς να έχει στόχο το «2» στο Λονδίνο κέρδισε, το δύο. Και το τρία και το λουρί της μάνας είναι ότι ο πρωταθλητής έβαλε τρία γκολ στην έδρα της Άρσεναλ. Απίθανα πράγματα.

Αυτό είναι το θέμα! Ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Όλα είναι μέσα. Να πάρει πανάξια τη νίκη ο Ολυμπιακός που έπαιξε έξυπνα, όχι μόνον αποτελεσματικά, διότι δεν φοβήθηκε το παιχνίδι της ανάπηρης Άρσεναλ. Και επειδή, να το πούμε κι αυτό, στάθηκε τυχερός.

Μέσα στο παιχνίδι είναι και το φάρδος. Να βάλει το 1-0 ο Ολυμπιακός με την αλλαγή της πορείας της μπάλλας και το 2-0 να το γράψει ο ίδιος ο τερματατζής της Άρσεναλ.

Μπράβο στον Ολυμπιακό, φτου στην Άρσεναλ, έχουν κάθε δικαίωμα βάζελοι και λοιπές δυνάμεις της αριστεράς και της προόδου να στεναχωριούνται με την πολύ μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, το 3-2 στην Άρσεναλ.

Υπάρχει μια διαφορά κλάσεως ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό. Κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο, όμως δεν μέτρησε! Επειδή η ανώτερης κλάσεως Άρσεναλ ήταν για τα πανηγύρια. Να την λυπάσαι. Την είδε μέχρι Μπαρτσελώνα. Έπαιζε τον Ολυμπιακό με τέτοιο τρόπο επιθετικά, έψαχνε το γκολ λες και τη φανέλλα τη φορούσαν Μέσι, Νεϋμάρ κα Σουάρες.

Μια Άρσεναλ που ούτε στιγμή δεν επιβλήθηκε. Κανένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Και γρήγορα οι παίκτες του Ολυμπιακού, χωρίς να σνομπάρουν την περίεργη εμφάνιση της λονδρέζικης ομάδας της έδωσαν να καταλάβει.

Τα λέει όλα για το 3-2 του Ολυμπιακού στην Άρσεναλ και την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags