Facebook Pixel Προτάσεις για να πάμε σήμερα ταμείο με Τσάμπιονς Λιγκ!
| 2015-09-30 18:56:00

Προτάσεις για να πάμε σήμερα ταμείο με Τσάμπιονς Λιγκ!

Προτάσεις για να πάμε σήμερα ταμείο με Τσάμπιονς Λιγκ!

Γιουνάιτεντ, μην μας προδώσεις κι εσύ! Με αγγλικές ομάδες πλέον δεν είναι για τρέλες και μεγάλα πονταρίσματα… Όταν ένα ματς με τη Στόουκ, για παράδειγμα, είναι σημαντικότερο από ένα αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνει άκρη; Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Ο κίνδυνος να χάσει η Αγγλία την τέταρτη θέση που οδηγεί στη διοργάνωση από το Πρωτάθλημα είναι ορατός κι έχει γενεσιουργό αιτία την εν γένει νοοτροπία ομάδων και προπονητών από το Νησί, σαν κι αυτή που έδειξε ο Αρσέν Βενγκέρ απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος ανάγκασε την ομάδα του να κατέβει σ΄ ένα παιχνίδι ζωτικής βαθμολογικής σημασίας στο «Έμιρεϊτς» με τον Οσπίνα βασικό, τον Γκιμπς των επτά λεπτών στην Πρέμιερ βασικό, τον οξύθυμο και μέτριο Γκάμπριελ στα στόπερ και τον Ράμσι στον πάγκο, μετρώντας ήδη τρεις απουσίες, θεωρητικά, ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών (τιμωρημένος ο Ζιρού, τραυματίες οι Ουέλμπεκ και Ουίλσιρ).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να γίνει νέα Άρσεναλ, απέναντι στη Βόλφσμπουργκ; Η φοβία πάντα υπάρχει, όμως ο Λουίς φαν Χάαλ δεν γίνεται να λέει ψέματα στη συνέντευξη Τύπου. Ξεκαθάρισε πώς δεν θα χρησιμοποιήσει όσους έχουν από μικρό έως μεγάλο τραυματισμό και ότι ο Σβαϊνστάιγκερ θα είναι πλάι στον Σναϊντερλέν στα αμυντικά χαφ. Ο Ρούνι βρήκε δίχτυα με τη Σάντερλαντ και σίγουρα θα έχει καλύτερη ψυχολογία, ο Μαρσιάλ στην άμυνα των «λύκων» μπορεί να προκαλέσει φθορές, επομένως ο «άσος» (χωρίς τρέλες εννοείται) μπορεί ν΄ αποτελέσει ένα καλό στήριγμα.

Η νίκη των «κόκκινων διαβόλων» παρουσιάζει πτωτική πορεία και στην παρούσα φάση τιμάται στο 1,65 στην Betshop. Για δεύτερο σημείο, με καμία διάθεση εμμονής, η Γιουβέντους αποτελεί μία προοπτική στηριγμένη στη φανέλα και το ανάστημα της «Βέκια Σινιόρα», κάτι που φάνηκε και στο 1-2 του «Έτιχαντ», της πρεμιέρας, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Με «τρίποντο» απέναντι στη Σεβίλλη, η πρόκριση στα νοκ άουτ θα μπει σ΄ ένα δρόμο. Οπότε ο Μαξ Αλέγκρι, του οποίου αυτή τη στιγμή η θέση δεν μοιάζει να κινδυνεύει, θα έχει όλο το χρόνο να μπορέσει να διορθώσει την πορεία των Τορινέζων στο Καμπιονάτο… Η Γιουβέντους δεν έχει συνοχή, με τη Νάπολι δεν ήταν κακή όμως και πλήρωσε περισσότερο την επιθετική της αφλογιστία.

Από την άλλη, η Σεβίλλη έχει κάνει άλματα προόδου στην Ευρώπη, ούσα, βέβαια, κι αυτή σε μέτρια προς κακή αγωνιστική κατάσταση. Από το Τσάμπιονς Λιγκ θα υπάρξει και μία πρόταση με δύο ισοπαλίες… Στο preview του ilovebet για το Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάζονται οι λόγοι που προκρίνεται το σημείο, με κυριότερο τα αμυντικά προβλήματα του φαβορί, λόγω των απουσιών Μανγκαλά και, ειδικά, Κομπανί! Στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αϊντχόφεν οι Ρώσοι είναι πράγματι το φαβορί, η PSV καλείται να καλύψει την απουσία του ικανότατου επιθετικού ντε Γιονγκ, ωστόσο το πρόσωπο που έδειξε με τη Γιουνάιτεντ την καθιστά ανταγωνιστική. Η δεύτερη πρόταση αφορά δύο αγώνες από την αμερικάνικη Major League Baseball, της οποίας η regular season ολοκληρώνεται.

Στη βαθμολογία των wild cards της Αmerican Λος Άντζελες Έιντζελς και Μινεσότα Τουίνς διεκδικούν το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο. Οι Γιάνκις θα πάρουν το ένα, ενώ για το δεύτερο στην τριάδα των επικρατέστερων συλλόγων προστίθεται το Χιούστον. Το ματς των Έιντζελς με το Όκλαντ, το οποίο κατεβάζει… παλαίμαχο pitcher (τον Μπάρι Ζίτο), δικαιολογημένα βγήκε χαμηλά. Οι γηπεδούχοι παίζουν με μία από τις χειρότερες ομάδες της χρονιάς και έχουν επτά διαδοχικές νίκες, φόρμα εξαιρετική. Πέραν της wild card το Λος Άντζελες κυνηγά, από το Τέξας, την πρωτιά της West! Tέλος, στο Κλίβελαντ-Μινεσότα οι γηπεδούχοι ρεαλιστικά δεν προλαβαίνουν για τη δεύτερη wild card. Σε αντίθεση με τους Τουίνς, οι οποίοι δίνουν ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν με βασικό pitcher τον μέτριο Πέλφρι. Δεν είναι εύκολος αγώνας, αλλά όχι και αουτσάιντερ – έστω οριακό – η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (1)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 (1,65)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ: 1 (1,75)

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (2)

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΕΪΝΤΖΕΛΣ – ΟΚΛΑΝΤ ΑΘΛΕΤΙΚΣ: 1 (1,30)

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΙΝΤΙΑΝΣ – ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΟΥΙΝΣ: 2 (1,90)

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (3)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χ (3,65)

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Χ (3,90)


Πηγή: ilovebet.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags