Facebook Pixel Τεράστια ανατροπή για Μπενφίκα, "πετάει" η Γιουβέντους!
Ποδόσφαιρο
| 2015-09-30 23:38:00

Τεράστια ανατροπή για Μπενφίκα, "πετάει" η Γιουβέντους!

Τεράστια ανατροπή για Μπενφίκα, "πετάει" η Γιουβέντους!

Σπουδαίο διπλό (1-2) με ανατροπή πήρε η Μπενφίκα μέσα στην Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και έκανε το 2/2 στον τρίτο όμιλο. Νέα νίκη (2-0) και για την Γιουβέντους που σε αντίθεση με την Ιταλία, στην Ευρώπη... πετάει!

Σην Μαδρίτη, λοιπόν, η Ατλέτικο που ήταν και το φαβορί του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Κορέα στο 23', ωστόσο η Μπενφίκα έφερε το ματς στα ίσα στο 36' με τον Γκαϊτάν και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή με τον Γκουέντες στο 51'.

Έτσι, οι Πορτογάλοι έφτασαν στους έξι πόντους, αφήνοντας δεύτερη την ομάδα του Σιμεόνε με 3, με τις Αστάνα και Γαλατά να έχουν από έναν.

Βαθμολογία:
1. Μπενφίκα 6
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 3
3. Αστάνα 1
4. Γαλατασαράι 1

Η επόμενη αγωνιστική:
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αστάνα
Γαλατασαράι - Μπενφίκα  

Όσο για τον 4ο όμιλο, η Γιουβέντους συνεχίζει την προέλασή της, αφού σημείωσε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες επικρατώντας με 2-0 της Σεβίλλης στο Τορίνο.

Η "γηραία Κυρία" ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του ματς και με δύο γκολ των Μοράτα (41') και Ζάζα (87') έφτασε στους έξι πόντους, με την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ να είναι άκρως αντίθετη με αυτή στην Serie A, όπου παραπαίει...

Το πρώτο της τρίποντο πανηγύρισε και η Μάντεστερ Σίτι που απέσπασε μεγάλο διπλό με ανατροπή εναντίον της Γκλάντμπαχ με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγκουέρο στο 90'. Οι Γερμανοί είχαν προηγηθεί με τον Στιντλ στο 54', ενώ οι "πολίτες" είχαν ισοφαρίσει με ένα αυτογκόλ του Κρίστενσεν στο 65'.

Bαθμολογία:
1. Γιουβέντους 6 
2. Σεβίλλη 3 
3. Μάντσεστερ Σίτι 3 
4. Γκλάντμπαχ 0 

Η επόμενη αγωνιστική:
Γιουβέντους - Γκλάντμπαχ
Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags