Facebook Pixel Απίστευτα σκηνικά με Τελάντερ στον Παναθηναϊκό!
| 2015-10-04 13:45:00

Απίστευτα σκηνικά με Τελάντερ στον Παναθηναϊκό!

Απίστευτα σκηνικά με Τελάντερ στον Παναθηναϊκό!

Κι όμως, ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού "άκουσε" πολλά από τους ίδιους τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια! Πότε και γιατί; Ο sportdog αποκαλύπτει...

O Ράσμους Τελάντερ αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η καλύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο Δανός στόπερ πραγματοποιεί μεστές εμφανίσεις, εμπνέει σιγουριά στην άμυνα και με το γκολ που πέτυχε χθες στα Πηγάδια χάρισε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του.

Ο 24χρονος αμυντικός ήρθε στην Ελλάδα μετά από θερμή εισήγηση του σκάουτερ του Τριφυλλιού στην αγορά της Σκανδινβίας, Ρενέ Χένρικσεν, ενώ οι Πράσινοι πλήρωσαν περίπου 300.000 ευρώ στην Άαλμποργκ για να τον αποκτήσουν, προσφέροντας παράλληλα ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον παίκτη για τα δεδομένα της ομάδας.

Ο Δανός στόπερ καθαρίζει το χρόνο περί τις 320.000 ευρώ (χωρίς την εφορία) κι αυτός ήταν από τους βασικούς λόγους που αρκετοί συμπαικτές του δεν είδαν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αμφισβήτησαν τον 24χρονο αμυντικό, θεωρώντας ότι δεν είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος παίκτης να παίρνει τόσα χρήματα!

Οι ενστάσεις, δηλαδή, για τον Τελάντερ ήταν πολλές ακόμα και πριν λίγο καιρό ειδικά από τις παλιές καραβάνες της ομάδας που συνεχίζουν να παίζουν με πολύ μικρότερα συμβόλαια. "Είναι δυνατόν να παίρνει αυτός περισσότερα από εμάς;", ήταν μέσες άκρες τα σχόλια που ακούγονταν στα αποδυτήρια του συλλόγου, πριν ο Τελάντερ προλάβει να δείξει την αξία του στο γήπεδο, μιας κι όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε σχεδόν αμέσως και έμεινε στα πιτς για πολύ καιρό. Τώρα, αλήθεια, τι έχουν να πουν για τον Δανό; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκανε καριέρα στον Ολυμπιακό και πάει στον ΠΑΟΚ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags