Facebook Pixel Τέλος από την 6η αγωνιστική!
| 2015-10-05 14:26:00

Τέλος από την 6η αγωνιστική!

Τέλος από την 6η αγωνιστική!

Ο Ανδρέας Σερεβέτας γράφει για το πρωτάθλημα που τελειώνει πριν καν καλά καλά αρχίσει!

Είχα γράψει πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν ότι οι βαυαροί δεν θα είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα στο Καραϊσκάκη. Γενικώς δεν έχουν ζοριστεί σε καμία έδρα μέχρι τώρα. Οκτώ συνεχόμενες νίκες μετρούν στη Μπουντεσλίγκα με τελευταίο θύμα τους την Ντόρτμουντ που αποχώρησε με πέντε γκολ από το Μόναχο. Πέντε άρπαξε και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ίδιο γήπεδο στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη συνέχεια οι περισσότεροι προεξοφλούσαν ότι ο Ολυμπιακός θα έχανε εύκολα στο Έμιρεϊτς. Διαβάστε ξανά το κείμενο που έγραψα στις 20 Σεπτεβρίου. Υποστήριζα τότε, γιατί είχα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Άρσεναλ, ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο είχε πιθανότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των κανονιέρηδων αλλά να φτάσει ακόμα και στην νίκη. Έγινε και αυτό.

Ας έρθουμε στο παρόν. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Λονδίνο και πήγε στην Τούμπα. Δεν νίκησε απλώς τον ΠΑΟΚ. Τον πάτησε. Ήταν καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και αν ο Γιάχος εφάρμοζε τον κανονισμό το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΟΚ, που δεν πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ντόρτμουντ λόγω του σοβαρού λάθους που έκανε ο Όλσεν, φάνηκε λίγος απέναντι στον Ολυμπιακό. Μάλλον για να το θέσουμε πιο σωστά, οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλοί και δεν του άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Για όποιον δεν το κατάλαβε ή δεν θέλει ακόμη να το παραδεχθεί, ο Ολυμπιακός τελείωσε από την Κυριακή το βράδυ το φετινό πρωτάθλημα. Δυστυχώς ή ευτυχώς ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας. Πέρασε ήδη αέρα από την Ξάνθη και την Τούμπα.

Επιμένω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα την Ντιναμό. Είναι καλύτερος από την ομάδα της Κροατίας που θα προσπαθήσει να τον παίξει έξυπνα όπως έκανε με την Άρσεναλ στην έδρα της για να του κάνει τη ζημιά. Ωστόσο ο φετινός Ολυμπιακός είναι πολύ σοβαρός και δείχνει να αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο όλα τα παιχνίδια. Δεν κάνει διακρίσεις. Αυτό λειτουργεί αρνητικά για τους αντιπάλους του εντός των συνόρων και το διαπίστωσε πρωτίστως ο ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Είπαμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Από την 6η αγωνιστική. Είναι πολύ νωρίς αλλά τι να κάνουμε. Έτσι είναι η ζωή. Του χρόνου πάλι.

Πηγή: Sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags