Facebook Pixel Ο Μπάγεβιτς ετοίμαζε να φέρει Κετσπάγια στην ΑΕΚ!
| 2015-10-08 20:19:00

Ο Μπάγεβιτς ετοίμαζε να φέρει Κετσπάγια στην ΑΕΚ!

Ο Μπάγεβιτς ετοίμαζε να φέρει Κετσπάγια στην ΑΕΚ!

Μια ανάσα απ'την ΑΕΚ βρέθηκε το καλοκαίρι ο Γεωργιανός τεχνικός και πρώην άσος των «κιτρινόμαυρων». Τί έγινε και χάλασε η επιστροφή του...

Μπορεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να είχε στηρίξει την παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ, σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα όμως, πέρσι το καλοκαίρι ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης ετοίμαζε αλλαγή σκηνικού φέρνοντας στην ομάδα τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Όπως αναφέρει το themasports.com, «στις αρχές του καλοκαιριού ο Μπάγεβτιτς επικοινώνησε με τον Τιμούρ και του ζήτησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου με την επιστροφή του στην σούπερ λίγκα. Ο ίδιος απάντησε στον ίδιο ότι ο νυν προπονητής, Τραϊανός Δέλλας δικαιούται μια ευκαιρία με την ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια, μετά ειδικά το επιτυχές πέρασμα από την Γ΄Εθνική και στην Β΄και από κει στην Α.

Το θέμα πάγωσε για μικρό χρονικό διάστημα ωστόσο ο Μπάγεβιτς επικοινώνησε ξανά με τον Τιμούρ. Του είπε να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει με την ΑΕΚ και να αναλάβει άμεσα τα ηνία του συλλόγου. Ο Κετσπάγια φαίνεται να πείστηκε με την δεύτερη και ετοίμασε βαλίτσες για Αθήνα.

Τι έγινε όμως μετά…

Ενώ λοιπόν ο Τιμούρ ετοιμάστηκε για την μεγάλη επιστροφή του στην ΑΕΚ, η Ένωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δέλλα. Μια κίνηση που ξάφνιασε τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά δεν έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα άνεργος μιας και η απομάκρυνση του Ντομίνγκος Πασιένσια άνοιξε την πόρτα του Αρχαγγέλου για τον ίδιο, ο οποιος πλέον είναι «άρχοντας» στα αποδυτήρια τυ ΑΠΟΕΛ μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον Γκουστάβο Μαντούκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags