Facebook Pixel Έβρεχε πολύ, αλλά από γκολ τίποτα...
| 2015-10-24 17:06:00

Έβρεχε πολύ, αλλά από γκολ τίποτα...

Έβρεχε πολύ, αλλά από γκολ τίποτα...

Το 0-0 ανάμεσα στην Καλλονή και τον Λεβαδειακό στην βροχή συνοδεύτηκε από ένα τόσο κακό ματς που κανείς δεν πρόκειται να θυμάται. Για την ακρίβεια, μάλλον ήδη έχει ξεχαστεί.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλλονή και τον Λεβαδειακό ίσως να ήταν και ό,τι χειρότερο έχουμε παρακολουθήσει φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, στον οποίο η μπάλα κολλούσε όσο η βροχή έπεφτε και ήταν πραγματικός βούρκος όταν η βροχή σταμάτησε, οι δύο ομάδες χάρισαν σε όσους είχαν την ατυχία να παρακολουθήσουν το ματς ένα παράδειγμα για το πως δεν πρέπει να παίζεται το άθλημα.

Ο Σαμπά ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του αγωνιστικού χώρου που έμοιαζε να βρίσκεται σε καλή μέρα και όποτε η μπάλα πήγαινε στα πόδια του κάτι αξιόλογο έμοιαζε να μπορούσε να γεννηθεί αλλά η απέραντη μοναξιά του μέσα στο γήπεδο έβγαζε μάτια.

Αν πρέπει ντε και καλά να ψάξει κάποιος να βρει κάτι που να χαρακτηρίζει το παιχνίδι αυτό δεν είναι άλλο από τα νεύρα και την ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες που ανά τακτά χρονικά διαστήματα έκαναν την εμφάνισή τους.

Γενικά, τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα του ματς ήταν μερικά σουτ που κατέληξαν απελπιστικά άουτ και κάποιες στιγμές που οι δυο ομάδες απλά πλησίασαν την αντίπαλη περιοχή. Κατά τα άλλα, το τελικό σφύριγμα ήταν μάλλον λυτρωτικό... για όλους.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags