Facebook Pixel Εξηγήσεις για την χθεσινή μετάδοση του Ολυμπιακού
Life
| 2015-10-24 17:18:00

Εξηγήσεις για την χθεσινή μετάδοση του Ολυμπιακού

Εξηγήσεις για την χθεσινή μετάδοση του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί το παρασκήνιο της χθεσινής μετάδοσης του αγώνα του Ολυμπιακού με την Λαμποράλ Κούτσα, παρά την απεργία της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε η Forthnet.

Αναλυτικά:
 

Η εταιρεία Forthnet A.E. διευκρινίζει τα ακόλουθα σε σχέση με τις χθεσινές αθλητικές μεταδόσεις:

Η εταιρεία ως πάροχος υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης λειτουργεί υπεύθυνα ώστε, να διαθέτει ανελλιπώς το ψυχαγωγικό της περιεχόμενο στους συνδρομητές της, οι οποίοι πληρώνουν μηνιαίο αντίτιμο για να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Λάβαμε την ενημέρωση για την προκηρυχθείσα απεργία της ΕΣΗΕΑ το πρωί της Παρασκευής, και κινηθήκαμε νομικά, προκειμένου να μεταδοθεί κανονικά ο αγώνας μπάσκετ της Euroleague που έδινε ο Ολυμπιακός στην Ισπανία, καθώς και οι υπόλοιποι αγώνες της διοργάνωσης και οι αθλητικές εκπομπές των καναλιών Novasports.  Η απόφαση βγήκε εχτές αργά το βράδυ, και αφού είχε ήδη μεταδοθεί το πρώτο ημίχρονο του αγώνα από συνάδελφο στη Θεσσαλονίκη, επιτρέποντας στην ουσία τη μετάδοση μόνο του δεύτερου ημιχρόνου κανονικά από τον Δ. Καρύδα και την υπόλοιπη δημοσιογραφική αποστολή μας στην Ισπανία.

Η εταιρεία Forthnet ζητάει συγγνώμη από τους συνδρομητές της για την ταλαιπωρία, διευκρινίζοντας για ακόμη μία φορά ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για το θέατρο του παραλόγου που δημιουργήθηκε από τη χθεσινή απεργία της ΕΣΗΕΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags