Facebook Pixel Οι νέοι της ΑΕΚ έριξαν 5άρα στον Παναθηναϊκό!
| 2015-10-31 18:03:00

Οι νέοι της ΑΕΚ έριξαν 5άρα στον Παναθηναϊκό!

Οι νέοι της ΑΕΚ έριξαν 5άρα στον Παναθηναϊκό!

Τον δρόμο προς τη νίκη στο ντέρμπι της Λεωφόρο έδειξε η δεύτερη ομάδα της Ένωσης κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του «τριφυλλιού».

Η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ έκανε ό,τι και η Κ17 το περασμένο Σάββατο και νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Το θριαμβευτικό 5-2 απεικονίζει την ανωτερότητα των νικητών που είχαν σκόρερ τριών τερμάτων τον Ηλία Τσέλιο.

Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε με τον Ανδρέα Βλαχομήτρο στο 13’. Ο Τσέλιος σκόραρε στο 39’, στο 47’ και στο 65’, ενώ ο Παναθηναϊκός σκόραρε στο 58’ με τον Παπανικολάου (1-3) και στο 82’ με τον Λάμπρου (2-4). Όμως η ΑΕΚ πέτυχε και 5ο γκολ με απευθείας φάουλ του Καρβουνίδη στο 85’.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάσιλας, Τριανταφυλλόπουλος (54' Βαλμάς) Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Γ. Αγγελόπουλος (54' Πίσπας) Β. Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Μπουζούκης (70' Χατζηγιοβάννης) Παπανικολάου

ΑΕΚ: Πάντος, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος, Γραμματίκας, Λίτσι, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (70' Καρβουνίδης) Βλαχομήτρος, Κυριαζής (28' Τζάθας) Ντομπριβόγιε (60' Αντωνίου)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags