Facebook Pixel Νικολακόπουλος για το διπλό: Σα να έβλεπες το Βέροια-ΠΑΟΚ
| 2015-11-01 14:50:00

Νικολακόπουλος για το διπλό: Σα να έβλεπες το Βέροια-ΠΑΟΚ

Νικολακόπουλος για το διπλό: Σα να έβλεπες το Βέροια-ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει ποιο άλλο παιχνίδι της Βέροιας, του θύμισε ο χθεσινός αγώνας της με τον Ολυμπιακό.

• Είχα χαρακτηρίσει χθες το πρωί «κουφό» το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Βέροια. Πονηρό ματς, που θα μπορούσε να αποδειχθεί…πεπονόφλουδα.

• Ο Ολυμπιακός το έπαιζε έχοντας την Τετάρτη ένα ματς-τελικό για τη φετινή παρουσία του στην Ευρώπη. Κι η Βέροια του Βρύζα, του Γεωργιάδη και των δανεικών από τον ΠΑΟΚ Πούγγουρα και Γιαννούλη έκανε την κατά κοινή ομολογία καλύτερη φετινή εμφάνισή της! Τόσο αμυντικά, όσο κι επιθετικά!

• Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, αν συνεχίσει έτσι η Βέροια δεν υπάρχει περίπτωση να μην διεκδικήσει την παρουσία της στα πλέϊ οφς. Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Απείλησε τον Ολυμπιακό πέντε φορές κι απειλήθηκε τρεις-τέσσερις.

• Ήταν να σα έβλεπες το Βέροια –ΠΑΟΚ την 3η αγωνιστική, πριν ενάμιση μήνα! Και τότε η Βέροια είχε παίξει πολύ καλά, αμυντικά κι επιθετικά. Αλλά μετά το 25’. Μέχρι το 25’ το σκορ ήταν 0-2 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Μετά το 0-2, όμως, η Βέροια ήταν καλή και σε εκείνο το ματς. Και το κτύπησε με όλες τις δυνάμεις της. Είχε χάσει μάλιστα ευκαιρίες κι είχε και δοκάρι στο 49’.

• Απλά στη μοναδική φάση του ΠΑΟΚ, μετά το 25’, δέχθηκε και τρίτο γκολ, στο 55’. Στη συνέχεια, μετά το 55’, ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε άλλο γκολ. Όχι για κανένα άλλο λόγο, π.χ. για να μη διασύρει τη Βέροια με κανένα 0-5 μέσα στο σπίτι της, αλλά γιατί έπαιζε έπειτα από λίγες ημέρες με την Γκαμπάλα στο Γιουρόπα Λιγκ κι έκανε συντήρηση.

• Κατά βάθος, αλλά πολύ βάθος, η μόνη διαφορά των δύο αγώνων, εκείνου και του χθεσινού, ήταν ότι η Βέροια χθες έπαιξε ας το πούμε έτσι λίγο πιο δυναμικά. Οι παίκτες της έκαναν 21 φάουλ. Ειδικά στο α΄ ημίχρονο, έτρωγαν σίδερα: 13 ήταν τα φάουλ κατά των παικτών του Ολυμπιακού. Στο β΄ έκαναν…μόνο 8.

• Βέβαια, σε ολόκληρο το 90λεπτο με τον ΠΑΟΚ είχαν υποπέσει σε συνολικά 9 φάουλ. Είχαν πάρει και δύο κίτρινες οι παίκτες της Βέροιας. Μία στο 54’ και μία στο 90’. Χθες πήραν τις διπλάσιες, τέσσερις, αλλά δεν βαριέσαι. Η διαιτησία πάντα τον προσέχει τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του. Υπερβολές του Μήτσιου θα ήταν.

• Απορώ μάλιστα πως σε ένα τόσο ενδιαφέρον παιχνίδι ο διαιτητής τότε στο Βέροια-ΠΑΟΚ είχε σφυρίξει το ματς στο 92’, με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει και τις έξι αλλαγές τους. Άρα, μίνιμουμ έπρεπε να είχε κρατήσει τρία λεπτά καθυστέρηση. Γιατί άραγε να το είχε λήξει από το 92’;

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags