Facebook Pixel Έμεινε μόνος στο γήπεδο - Τι έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες!
| 2015-11-08 23:00:00

Έμεινε μόνος στο γήπεδο - Τι έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες!

Έμεινε μόνος στο γήπεδο - Τι έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες!

Απαρηγόρητος παίκτης του ΠΑΟΚ, δεν είχε τη δύναμη να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μετά την γκέλα με τον Πανθρακικό. Πώς τον αντιμετώπισε η κερκίδα; Δείτε το βίντεο!

 

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τη νέα "σφαλιάρα" από τον Πανθρακικό. Ο κόσμος δεν κρατήθηκε, ξέσπασε και γιούχαρε με τη λήξη του αγώνα, ενώ έγινε και συνάντηση με οπαδούς μέσα στα αποδυτήρια!

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν απαρηγόρητοι, όμως τελευταίος έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο ο Ροντρίγκες, ο οποίος μέχρι να φτάσει στη φυσούνα χρειάστηκε αρκετή ώρα, καθώς περπατούσε αργά-αργά και μονολογούσε, προφανώς απορώντας με την ατυχία της ομάδας του. 

Ο Γκάρι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του αποτελέσματος, ενώ δεν αποκλείεται να πονούσε κιόλας εξαιτίας του χτυπήματος στο χέρι, το οποίο αποδείχθηκε σοβαρό, αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στο δάκτυλο στο αριστερό του χέρι.

Ο Ροντρίγκες πάντως, φτάνοντας στη φυσούνα και λίγο πριν μπει στα αποδυτήρια, είδε αρκετούς από την εξέδρα να τον χειροκροτούν, καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν και για έναν αθλητή που πάντα δίνει το 100% στο χορτάρι.

Μετά το ματς, δήλωσε σχετικά: "Θέλαμε να κερδίσουμε γιατί παίζαμε με μία ομάδα που ήταν στον πάτο της βαθμολογίας. Δεν έχω να πω πολλά, είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είναι ένα παιχνίδι που έπρεπε να έχουμε κερδίσει και όμως δεν το κάναμε. Θέλω να πάω στο σπίτι μου και να δε τα στιγμιότυπα του αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ απογοητευμένος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκηνή ντροπής στην Τούμπα! Δείτε ρεζιλίκια... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags