Facebook Pixel "Δεν γίναμε ανίκητη ομάδα"
Μπάσκετ
| 2015-11-21 21:28:00

"Δεν γίναμε ανίκητη ομάδα"

"Δεν γίναμε ανίκητη ομάδα"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε στο blog του πως το σερί νικών που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει κάτι, ενώ τόνισε πως ο Κόροιβος Αμαλιάδας είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Οι μέρες περνάνε τόσο γρήγορα και ούτε κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός και τα λέμε ξανά. Σας έχω επαναλάβει πως η επικοινωνία μαζί σας πραγματικά μου είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.

Έχουν συμβεί τόσα πολλά τις τελευταίες ημέρες που δεν ξέρω από που να αρχίσω. Οι αναποδιές, οι ατυχίες και οι τραυματισμοί έχουν μπει, δυστυχώς, στην καθημερινότητα μας, με αποτέλεσμα να αγωνιστούμε στην Κροατία χωρίς τρεις από τους πέντε παίκτες που συνήθως είναι στη βασική πεντάδα. Για τον Πάτρικ τα είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Σε αυτό το τεράστιο πλήγμα ήρθαν να προστεθούν και οι απουσίες του Βασίλη και του Γιώργου και σαν να μην μας έφταναν όλα αυτά, ένιωσε πόνους και ο Ματ.

Η αντίδραση, όμως, θεωρώ πως ήταν αυτή που έπρεπε. Ο κόουτς μας ζήτησε να παίξουμε και γι' αυτούς που έλειπαν και νομίζω το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο. Κενά βέβαια σαν αυτά που αφήνουν οι τέσσερις παίκτες που ανέφερα, δύσκολα μπορείς να τα καλύψεις, αλλά εμείς δώσαμε ο καθένας που αγωνίστηκε το 150% των δυνάμεων του και έτσι τα καταφέραμε. Τώρα ελπίζω τα παιδιά όλα να γυρίσουν άμεσα και να μην έχουν κανένα πρόβλημα. Τους χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να φτάσουμε στο τέλος εκεί που θέλουμε. Προερχόμαστε από ένα καλό σερί νικών και θέλουμε να το μεγαλώσουμε.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω κάτι. Όπως πριν έναν μήνα, μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό και τη Λαμποράλ Κούτσα, εξηγούσα μέσω του blog μου πως η σεζόν είναι μεγάλη και τίποτα δεν κρίνεται τον Οκτώβριο, έτσι θα πω και τώρα. Επειδή έχουμε κάνει ένα σερί νικών, δεν σημαίνει πως έχουμε γίνει μια ανίκητη ομάδα. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Όλα θα γίνουν. Απλώς χρειάζεται υπομονή. Το θέμα είναι να δουλεύουμε σωστά και να μην έχουμε ατυχίες και τραυματισμούς.

Σε ό,τι αφορά τον Κόροιβο Αμαλιάδας, κανείς μας δεν έχει ξεχάσει πως πέρσι μας δυσκόλεψαν ιδιαίτερα στο αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στο γήπεδο μας. Γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πρόκειται για μια ομάδα αρκετά δουλεμένη με καλούς παίκτες που ιδιαίτερα μακριά από το γήπεδο της έχει παρουσιάσει φοβερή εικόνα με συνεχόμενες νίκες. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και σοβαροί για 40 λεπτά ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Να είστε όλοι καλά,

Ιωάννης». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags