Facebook Pixel Διεθνές ρεπορτάζ: Ποιον άσο κλέβει ο Μίτσελ!
| 2015-11-24 14:30:00

Διεθνές ρεπορτάζ: Ποιον άσο κλέβει ο Μίτσελ!

Διεθνές ρεπορτάζ: Ποιον άσο κλέβει ο Μίτσελ!

ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΙΞΕΙ τα διεθνή ΜΜΕ για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και τον κυνηγό που θέλει στη Μαρσέιγ!

Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και με το Euro εν όψει, θα ήθελε να βρει κάποιον σύλλογο που να μπορούσε να του εγγυηθεί πως θα παίζει βασικός.

Ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος απασχολεί εδώ και καιρό τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που θέλει να τον φέρει πίσω στο Λιμάνι, αλλά τόσο το οικονομικό, όσο και το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, καθιστούν δύσκολη την περίπτωσή του.

Τα τελευταία νέα για τον Βέλγο άσο έρχονται από την Γαλλία και το "France Football", που σε δημοσίευμά του υποστηρίζει πως ο Μιραλάς "ψάχνεται" για μια καλή μεταγραφή, αφού η φετινή παρουσία του στην Έβερτον δεν είναι ικανοποιητική.

Κάπου εδώ έρχεται και κολλάει το ενδιαφέρον της Μονακό, αλλά και της Μαρσέιγ του Μίτσελ, ο οποίος φέρεται να θέλει τον παίκτη στην Μασσαλία.

Αυτό δυσκολεύει τα πράγματα για τον Ολυμπιακό που δεδομένα ενδιαφέρεται για τον Μιραλάς και είχε σκοπό να ρίξει χρήμα τον Γενάρη για να τον φέρει πίσω στον Πειραιά, αφού ενδεχόμενο "μπάσιμο" της Μαρσέιγ, σίγουρα περιπλέκει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags