Facebook Pixel Αποκάλυψη-βόμβα Δομάζου: Μπορεί να γυρίσει ο...
| 2015-11-25 21:45:00

Αποκάλυψη-βόμβα Δομάζου: Μπορεί να γυρίσει ο...

Αποκάλυψη-βόμβα Δομάζου: Μπορεί να γυρίσει ο...

O παλαίμαχος άσος, ο οποίος γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στον Παναθηναϊκό, ρωτήθηκε για τις διοικητικές εξελίξεις στην "πράσινη" ΠΑΕ και έβγαλε τη μεγάλη είδηση!
 

Τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό έχουν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες οι φωνές για τα λάθη της διοίκησης Αλαφούζου και για τον μεγάλο κίνδυνο που υπάρχει να ...μικρύνει ο σύλλογος, εφόσον δεν μπουν άμεσα πολλά χρήματα, ο Μίμης Δομάζος έρχεται να... ταράξει τα νερά στο Τριφύλλι, με μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Ο παλαίμαχος άσος των Πρασίνων, αλλά και πρώην μέλος του ΔΣ επί εποχής πολυμετοχικότητας, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, αλλά και ονομαστικά για ανθρώπους που έχουν την οικονομική άνεση και ίσως και την επιθυμία να στηρίξουν σε μία δύσκολη εποχή.

Ο Δομάζος λοιπόν, αφού απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε ξανά την οικογένεια Βαρδινογιάννη στα κοινά του Παναθηναϊκού, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Νικόλα Πατέρα, κάτι το οποίο ακούγεται άλλωστε πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα!

"Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Βαρδινογιάννης. Για τον Πατέρα δεν ξέρω. Αυτό παίζεται. Και ο κ. Αλαφούζος πήρε την ομάδα, δεν βοήθησε κανείς, πάει μόνος του, αυτά να τα λέμε, δεν έχει σημασία αν μας έβγαλε από το συμβούλιο. Πρέπει να λέμε την αλήθεια. Τι να κάνει παραπάνω;", ανέφερε ο Δομάζος μιλώντας στο contra.gr και συνέχισε για την πιθανότητα εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Δε νομίζω. Μιλάω μαζί τους και δεν νομίζω. Μακάρι"!

Από την τελευταία του απάντηση πάντως, φαίνεται πως όσα λέει, δεν τα λέει τυχαία, αλλά επειδή γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Λέτε ο "στρατηγός" να ξέρει κάτι παραπάνω για τον Πατέρα και να μην το αποκλείει, όπως για παράδειγμα έκανε με τους Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλο; Ίδωμεν...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags