Facebook Pixel Πάει για βασικός ο παιχταράς!
| 2015-11-29 20:27:00

Πάει για βασικός ο παιχταράς!

Πάει για βασικός ο παιχταράς!

Μετά την εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό και τη νίκη της ΑΕΚ επιστρέφει 11άδα. Το άφησ ενα εννοηθεί και ο Πογιέτ.

Μπήκε αλλαγή και άλλαξε όλη την εικόνα της ΑΕΚ, δίνοντας ασίστ για το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου. Ο λόγος για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, για τον οποίο έχει δημιουργηθεί πολύς θόρυβος στην Ένωση απ'την πρώτη μέρα που επέστρεψε στα Σπάτα. Ο Αλγερινός τραυματίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έλειψε περισσότερο χρόνο απ'ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του έγινε θέμα με τα νυχτοπερπατήματά του, αλλά τώρα δηλώνει πανέτοιμος να προσφέρει.

Ο «τρομοκράτης» έπαιξε για λίγα λεπτά στην Κομοτηνή, αλλά εναντίον του Παναιτωλικού, έδειξε, ότι μπορεί να δώσει στην ΑΕΚ τα στοιχεία που χρειάζεται για να παίρνει τη νίκη σε κάθε ματς. Με την είσοδό του στο γήπεδο η Ένωση απέκτησε δύναμη, έγινε πιο απειλητική και να φανταστείτε, ακόμα δεν έχει βρει ο παίκτης τον καλό του εαυτό.

Δεν αποκλείεται όμως να ξαναδούμε τον Τζιμπούρ στην αρχική 11άδα της ΑΕΚ. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού, ο Γκουστάβο Πογιέτ ερωτήθηκε αν μπορεί ο Αλγερινός να βγάλει 90λεπτο. Ο ίδιος εκτίμησε, πως δεν μπορεί αλλά αυτό θα φανεί την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό.

Με απλά λόγια, ο Τζιμπούρ μπορεί να ξεκινήσει βασικός και αν βγάλει 90 λεπτά, μπορεί να τον δούμε στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην αρχική διάταξη των «κιτρινόμαυρων».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags