Facebook Pixel Σάββας: "Συγχαρητήρια στον Παππά που είχε το θάρρος και δεν έκανε το παιχνίδι"!
| 2015-11-30 00:19:00

Σάββας: "Συγχαρητήρια στον Παππά που είχε το θάρρος και δεν έκανε το παιχνίδι"!

Σάββας: "Συγχαρητήρια στον Παππά που είχε το θάρρος και δεν έκανε το παιχνίδι"!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τον διαιτητή του ντέρμπι, επειδή δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του ματς, ενώ παραδέχτηκε πως "καλά έκαναν και μας τιμώρησαν"!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί εγώ την Τρίπολη την υπολογίζω μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Τρίπολη έπαιξε πολύ δυνατά και καλά έκανε. Κερδίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στις αλλαγές που έκανε ο προπονητής μας. Δεν θα σταθώ όμως σε αυτό, αλλά θα μπω στην ουσία γιατί σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με τον Παναθηναϊκό ισοφαρίσαμε το ρεκόρ του Μπούκοβι, το οποία υφίσταται εδώ και 48 χρόνια.

Αυτό το ρεκόρ είναι τεράστιο. Αμφιβάλω αν άλλες ομάδες έχουν κατορθώσει να κάνουν αυτούς τους θριάμβους. Θέλω να το αφιερώσω τον πρόεδρο μας και σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού που σήμερα δυστυχώς δεν ήταν παρών. Δεν μπορείτε να φανταστείτε αν δεν έχετε παίξει ποδόσφαιρο πόσο τραγικό είναι οι ποδοσφαιριστές και δη του Ολυμπιακού να παίζουν πριν πέντε μέρες στο Μόναχο με 85 χιλιάδες φιλάθλους και να έρχονται εδώ στο γήπεδο μας που θα γινόταν γιορτή πάλι, γιατί η ομάδα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, για δύο φωτοβολίδες, δύο ανεγκέφαλων που εγώ είμαι πάντα εναντίον αυτών να παίζουν χωρίς κόσμο.

Εγώ όταν πληροφορήθηκα ότι τιμωρηθήκαμε είπα εγώ είπα καλά έκαναν και μας τιμώρησαν γιατί πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι στο γήπεδο πρέπει να πηγαίνουν τα γυναικόπαιδα και να βλέπει όλος ο κόσμος ωραίο θέαμα. Αυτά τα οποία υποστήκαμε εμείς πριν από πέντε έξι μέρες εύχομαι να μην επαναληφτούν ξανά. Έκαναν το γύρο του κόσμου, ξεφτίλισαν τη χώρα και προσπαθούμε εμείς με ότι δυνάμεις έχουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στην Ευρώπη και να συνεχίσουμε στην Ελλάδα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Θα προσκαλέσουμε όλους τους φιλάθλους όλων των ομάδων και στα εντός έδρας και στα εκτός έδρας να έρχονται στον Ολυμπιακό. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Το δικό μας το γήπεδο είναι μοναστήρι και το έχουμε κατορθώσει αυτό. Έχουμε έναν πρόεδρο που ξοδεύει συνέχεια λεφτά για την ομάδα και όπως βλέπετε πιστεύω ότι θα το πετύχουμε αυτό. Θα σας έκανε εντύπωση σήμερα ότι δεχτήκαμε γκολ με πέναλτι. Είναι κανονικό αυτό το γκολ που σφύριξε ο διαιτητής πέναλτι. Όταν χτυπήσεις έναν ποδοσφαιριστή μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Όπως ήταν πεντακάθαρο πέναλτι και το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να υπάρχουν κεφαλοκλειδώματα και να κλείνουν όλοι τα μάτια. Κάποτε πρέπει να τα ανοίξουν. Όλοι οι διαιτητές. Θέλω να συγχαρώ τον κύριο Παππά διότι είχε το θάρρος και δεν έκανε το παιχνίδι αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι που ήταν εκεί και έλεγαν ότι θα τα έγραφαν όλα στα διάφορα φύλλα αγώνα δεν γράψανε και δεν αναφέρανε τίποτα. 

Δεν θα μπω σε ονόματα γιατί δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Έτσι έπρεπε να κάνει ο Παππάς και τον συγχαίρω. Εύχομαι η Ελληνική διαιτησία να συνεχίσει έτσι γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όταν γίνονται επεισόδια σε ζούγκλες δεν πρέπει να γίνονται παιχνίδια ποτέ. Ο αρχηγός της αστυνομίας εκείνη την ημέρα ήταν ήρωας. Γίνανε απίθανα πράγματα. Είναι μία πολύ μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλω να ξεχαστεί γρήγορα.

Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να προσέξουμε. Έχουμε αγώνα Κυπέλλου, μετά για το πρωτάθλημα και μετά με την Άρσεναλ ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εύχομαι όλα να μας πάνε καλά. Το σημερινό επίτευγμα το οποίο είναι πολύ σπουδαίο το αφιερώνω στον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο του». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags