Facebook Pixel Αυτός δίνει λεφτά σε Αλαφούζο για Παναθηναϊκό!
| 2015-11-30 10:54:00

Αυτός δίνει λεφτά σε Αλαφούζο για Παναθηναϊκό!

Αυτός δίνει λεφτά σε Αλαφούζο για Παναθηναϊκό!

ΕΔΩ και κάμποσες ημέρες διαβάζουμε για τον αφανή χορηγό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Μάθετε ποιος είναι!

Από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα του "Φεύγω - Μένω" από τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά από τα επεισόδια στο παραλίγον ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, άρχισαν να δημιουργούνται σενάρια για την επόμενη ημέρα.

Την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που πότε φέρνει στο προσκήνιο τον Νικόλα Πατέρα και πότε την οικογένεια Βαρδινογιάννη...

Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτός που υπάρχει τώρα στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, που ανέλαβε την ομάδα στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της και συνεχίζει να την στηρίζει.

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει στο μυαλό του, μάλιστα, θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα επιχειρηματιών που δεν επιθυμούν να εμπλακούν ενεργά στην ΠΑΕ, αλλά θα δίνουν ένα σεβαστό ποσό ετησίως στην ομάδα.

Ένας από αυτούς, που υπάρχει ήδη και το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε δεξιά και αριστερά για την περίπτωσή του χωρίς να τον κατονομάζουν, είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος!

Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Chipita, που έχει παραχωρήσει με συμβολικό αντίτιμο γραφεία για να στεγαστεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και φέτος έβαλε το χέρι του για την υπέρβαση που έγινε στο μπάτζετ!

Δεν έχει δώσει δεκάδες εκ. ευρώ στην ΠΑΕ, αλλά είναι ο μοναδικός που από την πρώτη στιγμή συνδράμει οικονομικά την προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags