Facebook Pixel Ανάξιος εμπιστοσύνης ο ΠΑΟΚ
| 2015-11-30 12:46:00

Ανάξιος εμπιστοσύνης ο ΠΑΟΚ

Ανάξιος εμπιστοσύνης ο ΠΑΟΚ

Πολύ κακή η εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» το τελευταίο διάστημα.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές η Καλλονή, αλλά αν μη τι άλλο είναι αρκετά ανταγωνιστική το τελευταίο διάστημα. Από το κακό στο χειρότερο πάει ο ΠΑΟΚ, αφού μετά τις μαζεμένες γκέλες στο πρωτάθλημα, γνώρισε και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν αρκετά εσωτερικά θέματα να λύσει. Θα παλέψουν ξανά οι «σαρδέλες», με την αξία να βρίσκεται ξεκάθαρα στον +1 ασιατικό άσο (1,825/Bet365).

Η Καλλονή (1-4-6) πήγε στα Γιάννινα ως το απόλυτο αουτσάιντερ, όμως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, παρουσιάζοντας ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Παρόλα αυτά, είναι σαφές πως της λείπει η απαιτούμενη ποιότητα, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, όπου τα λάθη είναι πολλά και τουλάχιστον για την ώρα κοστίζουν ακριβά. Από ένα τέτοιο προήλθε το πρώτο γκολ των Γιαννιωτών στο 7΄, με τους νησιώτες πάντως να ισοφαρίζουν με όμορφο μακρινό σουτ του Μπαργκάν (64΄). Στο 79΄διαμορφώθηκε το τελικό 2-1, με την ομάδα της Λέσβου να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ουκά (83΄).

Μόλις μία νίκη μετράνε στο φετινό πρωτάθλημα οι «σαρδέλες», το εντυπωσιακό 5-1 επί του Παναιτωλικού στη Μυιλήνη. Έκτοτε μετράει ρεκόρ 0-2-3, με τις 2/3 ήττες της να έρχονται με διαφορά ενός γκολ, όπως και οι 4/6 φετινές της στο πρωτάθλημα. Στη Λέσβο η Καλλονή τρέχει ρεκόρ 1-3-2, χάνοντας με 0-1 από τον Ηρακλή στην πρεμιέρα και με το ίδιο σκορ από τη Βέροια χάρη σε πέναλτι που δόθηκε στις καθυστερήσεις. Ο Θαλής Θεοδωρίδης παρά τη μέτρια πορεία της ομάδας, απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης, όμως πλέον κάθε παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού για τους νησιώτες στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Σταθερά εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού οι Ελακόπουλος και Γουαρέ, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Μάρκοβιτς, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή. Θα απουσιάσει και ο στόπερ Ουκά, λόγω τιμωρίας.

Μετά τον Πανθρακικό ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (4-4-3). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εμφάνισε τις γνωστές του αδυναμίες, υπέπεσε σε πολλά λάθη, ενώ υστερούσε πολύ στη δημιουργία, χάνοντας μόλις μία κλασική ευκαιρία σε 90΄ αγώνα. Μάλιστα, στάθηκε και τυχερός που δε δέχθηκε το γκολ σε κάποια από τις εξαιρετικές αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού. Την Πέμπτη οι «ασπρόμαυροι» υποδέχθηκαν την Καμπάλα και κόλλησαν ξανά στο 0-0, όμως είχαν χάσει από πριν το τρένο της πρόκρισης.

Έντονα και τα εσωτερικά προβλήματα στο στρατόπεδο της ομάδας. Μετά τη λευκή ισοπαλία με την ομάδα του Αγρινίου ο Ιγκόρ Τούντορ τα έχωσε στους παίκτες του, τονίζοντας πως: «Θέλω πρώτα άντρες και ύστερα ποδοσφαιριστές, όποιος δεν αντέχει την πίεση καλύτερα να πάει για μπαλέτο». Ακολούθησε το θέμα με το αστέρι της ομάδας Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ματς της Πέμπτης με την Καμπάλα και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, φεύγοντας μόνος του από το γήπεδο της Τούμπας νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα.

Τα προβλήματα αυτά, σε συνδυασμό με τις κάκιστες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου, όμως ο Ιβάν Σαββίδης στηρίζει –τουλάχιστον επίσημα- τον Ιγκόρ Τούντορ. Η νίκη αγνοείται εδώ και πέντε παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης (0-3-2) για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι μακριά από την Τούμπα τρέχουν ρεκόρ 2-1-2 στο πρωτάθλημα και 2-4-4 συνολικά από το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στις 16 Ιουλίου.

Τραυματίστηκαν οι Μπερμπάτοφ και Κίτσιου, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα προπόνησης συνεχίζουν οι Βίτορ, Κάτσε και Χαρίσης και εκτός απροόπτου θα μείνουν εκτός αποστολής.

Key stat: Με ένα γκολ διαφορά ήρθαν και οι δύο εντός έδρας ήττες της Καλλονής.

Συμπέρασμα: Εικόνα ομάδας που παλεύει όλα της τα παιχνίδια εμφανίζει η Καλλονή το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι σαφές πως της λείπει η ποιότητα. Αντί να βελτιώνεται ο ΠΑΟΚ, προβληματίζει όλο και περισσότερο παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ φαίνεται πως έχει να αντιμετωπίσει και έντονα εσωτερικά προβλήματα. Διψάνε για αποδείξεις οι παίκτες του «Δικεφάλου», αλλά οι αποδόσεις του διπλού δε λένε την αλήθεια για τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς με αντιπάλους παρόμοιας δυναμικότητα τα βρήκαν πολύ σκούρα φέτος. Θεωρούμε πως η αξία βρίσκεται στον +1 ασιατικό άσο σε απόδοση 1,825 στην Bet365.

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags