Facebook Pixel Πήρε "οξυγόνο" και πολλή... αγάπη!
| 2015-11-30 22:25:00

Πήρε "οξυγόνο" και πολλή... αγάπη!

Πήρε "οξυγόνο" και πολλή... αγάπη!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στα γκολ και ο Δικέφαλος στις νίκες, με το 1-3 στην Καλλονή. Χωρίς να εντυπωσιάσει η ομάδα του Τούντορ, σφράγισε τη νίκη στο 90` με το γκολ του Μυστακίδη. Έξαλλες αγκαλιές Τούντορ με τους σκόρερ!

Το πόσο χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ τη νίκη αυτή μετά από τρεις αγωνιστικές φάνηκε και στο πώς πανηγύρισαν τα γκολ με τον Τούντορ οι Κλάους (που επέστρεψε στα γκολ) και Μυστακίδης! Μια δύσκολη νίκη που ήρθε στο τέλος και μάλιστα κόντρα στη ροή του ματς. Ο Δικέφαλος παρότι προηγήθηκε στο 7` από το 15` και μετά... εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Έτσι, η Καλλονή όχι μόνο ισοφάρισε με το πέναλτι (σωστό) του Μανούσου, αλλά στο β` μέρος έχασε και φάσεις να κάνει το 2-1. Τελικά, ο χειρότερος (!) ίσως του ΠΑΟΚ, Μακ, έφτιαξε το 1-2 για τον Κλάους, με τον Μυστακίδη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα! Η Καλλονή ίσως δικαιούταν κάτι καλύτερο, όμως δεν έδειξε αποτελεσματικότητα, όταν έπρεπε.

Δίκαιο 1-1

Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του ουσιαστικά επίθεση ευτύχησε να προηγηθεί, με τον Ροντρίγκες να βγάζει σέντρα από δεξιά και τον Κλάους να σκοράρει με προβολή! Μάλιστα ο φορ του ΠΑΟΚ έσπευσε να το πανηγυρίσει έξαλλα στην αγκαλιά του Τούντορ... Στο 13` ο Δικέφαλος άγγιξε το 0-2, όμως ο Αντέτζο προ της γραμμής έδιωξε το σουτ του Πέλκα, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν και για άλλο γκολ. Έχοντας τη συντριπτική κατοχή, ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να αναπτυχθεί από τα πλάγια με Ροντρίγκες (κυρίως), χωρίς αμυντικά να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και προσπάθησαν να απειλήσουν, χωρίς επιτυχία πάντως, με κάποια μακρινά σουτ. Η μοναδική στιγμή που ανησύχησε ο Γλύκος ήταν στο σουτ του Μπαργκάν στο 38`, αλλά η Καλλονή τελικά ανταμείφθηκε για την υπεροχή της στο 41`. Ο Σκόνδρας κράτησε τον Μπαργκάν μες στην περιοχή, ο Δελφάκης έδειξε βούλα και ο Μανούσος δεν αστόχησε κάνοντας το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Λαμπάδα στον Κλάους!

Ισορροπημένο ήταν το ματς στο ξεκίνημα του β` μέρους, με την Καλλονή να έχει μπει πάντως πιο ορεξάτη και στο 58` άγγιξε δις το 2-1! Ο Κλάους αρχικά απομάκρυνε από την κακή έξοδο του Γλύκου και μετά ο Τζιόλης προ της γραμμής από το σουτ του Κεϊτά! Μ` αυτά και μ` αυτά, ο Τούντορ έβαλε τον Μυστακίδη αντί του Λέοβατς, βάζοντας άλλον έναν επιθετικογενή παίκτη, ενώ λίγο μετά μπήκε και ο Γκολάσα αντί του Πέλκα.

Η Καλλονή πάντως ήταν σαφώς ανώτερη, έχοντας τις ευκαιρίες, με τον Τούντορ να ζητά από Γκολάσα, Κάτσε, Τζιόλη να κάνουν παιχνίδι, όμως ο Δικέφαλος δεν είχε φάση στο β` μέρος! Ο ΠΑΟΚ είχε σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη με τους Μακ και Ροντρίγκες να είναι εκτός ματς ουσιαστικά... Κόντρα στη ροή του ματς, ο ΠΑΟΚ στη μοναδική του ευκαιρία έκανε το 1-2! Ο Μακ κινήθηκε ωραία από αριστερά κι έβγαλε στον Κλάους που από κοντά σκόραρε! Ο Θεοδωρίδης έριξε στο ματς Μάρκοβιτς και Χιντασέλι αλλάζοντας τη διάταξη σε 3-5-2, όμως εν τέλει ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πανηγύρισε! Στο 90` ο Μυστακίδης τέλειωσε όμορφα μια προσπάθεια του Ροντρίγκες, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3! 

Γκολ: Αθανασιάδης 7' και 76', Μανούσος 41', Μυστακίδης 90'

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86' Χιντασέλι), Καλτσάς (89' Γιούρακης), Μπαρκάν, Γεωργίου, Κεϊτά, Σάμπα (80' Μάρκοβιτς) και Μανούσος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Λέοβατς (60' Μυστακίδης), Πέλκας (65' Γκολάσα), Μακ (λ.τ. 80' Κωνσταντινίδης) και Αθανασιάδης

Κάρτες: Λέοβατς 22', Αθανασιάδης 26', Σκόνδρας 40', Γκολάσα 68', Κειτά 85' και 93', Τσαμπούρης 91', Κωνσταντινίδης 93'

Κόκκινες: Κειτά 93' (2η κίτρινη)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags