Facebook Pixel ΟΛΑ όσα έγιναν χθες - Διάβασε τα με ένα κλικ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-12-03 07:00:00

ΟΛΑ όσα έγιναν χθες - Διάβασε τα με ένα κλικ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΛΑ όσα έγιναν χθες - Διάβασε τα με ένα κλικ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο SportDogσυγκέντρωσε σε ένα θέμα τις σημαντικότερες ειδήσεις της Τετάρτης, τις οποίες και χάσατε λόγω της απεργίας. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, συναντήσεις και  πολύ παρασκήνιο. Διαβάστε το με μία… ανάσα, για να ξέρετε στα γρήγορα τι συμβαίνει!
 

Φουλ αγωνιστική δράση είχαμε την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία (τα περισσότερα ΜΜΕ) απεργούσαν, με αποτέλεσμα να χάστε κάποιες ειδήσεις και κάποια ωραία παιχνίδια, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, εντός και εκτός Ελλάδας.

Γι’ αυτό λοιπόν, παρότι υπάρχουν και στην κανονική ροή του σάιτ, ο SportDogσε αυτό το θέμα σας παρουσιάζει συνοπτικά όσα έγιναν την Τετάρτη, για να μην… είστε αδιάβαστοι!

Βροχή τα γκολ στο Κύπελλο!

Σπουδαίες αναμετρήσεις είχαμε την Τετάρτη στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου ξεχώρισαν φυσικά το 6-0 της ΑΕΚ απέναντι στον Πανελευσινιακό, αποτέλεσμα που της χάρισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση (Τα γκολ: 8' Πλατέλλας, 27' Γιόχανσον, 29', 81' Μπουονανότε, 45'+1 Σοϊλέδης, 78' Αραβίδης), αλλά και το 4-0 του Ολυμπιακού στο Αίγιο, κόντρα στον Παναιγιάλιο (Τα γκολ: 23’ Καμπιάσο, 41’ Τσόρι, 85’ Κολοβός, 89’ Ερνάνι)

 

 

 

 

 

 

Από εκεί και πέρα, είχαμε τη μεγάλη νίκη της Λάρισας με 1-0 κόντρα στην Ξάνθη, το 2-0 του Λεβαδειακού απέναντι στην Κέρκυρα, το 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του Κισσαμικού, αλλά και το 3-1 του Πλατανιά απέναντι στον Απόλλωνα. Λάρισα και Αστέρας προκρίθηκαν από τώρα στην επόμενη φάση, ενώ Λεβαδειακός και Πλατανιάς αύξησαν σημαντικά τις ελπίδες τους.
 



 

 

Σήμερα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με αρκετές αλλαγές

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του σημερινού αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων (17.15).  Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Μπερμπάτοφ , Κίτσιου , Χαρίσης και Κόστα οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ ο Βίτορ προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Τούντορ: Όλσεν, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τσελεπίδης, Κοροβέσης, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Γκολάσα, Σάμπο, Τσίμιροτ, Αντόνις, Κ.Σαββίδης, Πέλκας, Δημητριάδης, Μυστακίδης, Ζάιρο και Αθανασιάδης.

Επίσης, την τελευταία του προπόνηση πριν το σημερινό (19.30) παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι και στημένες φάσεις, με τους Ατζαγκούν, Πέτριτς και Βέμερ να αρκούνται σε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Αγγελόπουλος Β. και Λάμπρου.

Ο… αθάνατος Γιώργος, ο Μπεμπάτοφ και ο Κατσικάρης

Την Τετάρτη κυκλοφόρησε επίσης και η είδηση της χρονιάς, καθώς έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει φιλοδοξίες να γίνει «αθάνατος» , δηλαδή να γίνει μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και να αποφασίζει για το μέλλον του Ολυμπιακού κινήματος! Το θέμα θεωρείται έγκυρο και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, περισσότερα για τις προθέσεις του πρώην Πρωθυπουργού, θα μάθουμε μέσα στις γιορτές.

Από εκεί και πέρα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τους ΠΑΟΚτσήδες, καθώς φαίνεται πως… σβήνουν οι φωτιές που είχαν ανάψει για τον Μπερμπάτοφ και τις φήμες πως θα φύγει από τον Δικέφαλο. Ο μάνατζερ του, Εμίλ Ντάντσεφ, ξεκαθάρισε ότι: «Δεν είναι στην φιλοσοφία μου να σχολιάζω δημοσιεύματα και να απαντώ σε φήμες, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να αποχωρήσει ο Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ»!

Τέλος, την Τετάρτη υπήρξαν πληροφορίες για ραντεβού που θα υπάρξει προσεχώς ανάμεσα στον Βασιλακόπουλο και τον Κατσικάρη. Πρόθεση και των δύο είναι να συνεχίσει ο νεαρός κόουτς στον πάγκο της Εθνικής και όλα δείχνουν πως θα έχουμε συμφωνία, παρά τα εμπόδια που έχουν υπάρξει, κυρίως από… τρίτους.

Μεγάλες νίκες για ΠΑΟΚ - Άρη στο μπάσκετ και Ολυμπιακό στο  βόλεϊ

Η χθεσινή ημέρα όμως είχε και μπάσκετ και συγκεκριμένα ματς για το Eurocup. Ο Άρης δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ούνικς Καζάν, ωστόσο κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο στο ματς με τους Ρώσους, επικρατώντας με 76-70 σκορ, για την 8η αγωνιστική και πλέον είναι κοντά στην πρόκριση στο Last 32 της διοργάνωσης.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και μάλιστα στην παράταση, απέναντι στην Μπεσίκτας,  με σκορ 73-75 πανηγύρισε όμως και ο ΠΑΟΚ με καλάθι του Χάτσερ λίγο πριν το τέλος του αγώνα και έτσι και αυτός παρέμεινε «ζωντανός» στο κόλπο της πρόκρισης.
 

 

 

 



Τέλος, όσον αφορά το βόλεϊ, σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Cup απέκτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 σετ της ρουμανικής Κραϊόβα και πλέον στις 15 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Ρέντη θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ, προκειμένου να σφραγίσει το εισιτήριο.

Ένα ματς Ευρωλίγκα, ποδοσφαιρικό πάρτι για Ρεάλ – Μπάρτσα και Λίβερπουλ

Ματς Κυπέλλου είχαμε την Τετάρτη στην Ισπανία, όπου Η Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό του 0-0 με την Βιγιανοβένσε, πήρε τη νίκη – πρόκριση με 6-1, ενώ η Ρεάλ στο πρώτο ματς πέρασε με 3-1 από την Κάντιθ, η Βαλένθια 3-1 από την Μπαρακάλδο και η Σεβίλλη 3-0 από τη Λογρονιές.
 




 

 

 

Αναλυτικά:

Μπαρτσελόνα - Βιγιανοβένσε 6-1 (4' Ντάνι Άλβες, 21', 31', 69' Σάντρο, 51', 76' Ελ Χανταντί / 29' Χουανφράν) [ρεβάνς*]

Μπαρακάλδο - Βαλένθια 1-3 (16' Αρόγιο / 19' Κανσέλο, 65' Γκαγιά, 90' πέν. Παρέχο)

Λογρονιές - Σεβίλλη 0-3 (12' Κόκε, 37' Κρον-Ντέλι, 57' Ιμόμπιλε)

Αλμερία - Θέλτα 1-3 (44' Πόθο / 16', 35' Άσπας, 74' Γκουιντέτι)

Γιαγοστέρα - Ντεπορτίβο 1-2 (22' Χουάνχο / 61' Καρτάμπια, 74' Ριέρα)

Μπέτις - Σπόρτινγκ Χιχόν 2-0 (47' Βαδίγιο, 90' Βάργκας)

Ράγιο Βαγιεκάνο - Χετάφε 2-0 (6' Μπανγκουρά, 28' Έμπερτ)

Κάντιθ - Ρεάλ 1-3 (88' Μάρκεθ / 3' Τσέρισεβ, 65', 74' Ίσκο)




Την ίδια ώρα, στην Αγγλία, χθες βράδυ, η Λίβερπουλ με εκπληκτική αντεπίθεση, μετά το γρήγορο 1-0 της Σαουθάμπτον, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του League Cup, συντρίβοντας με 6-1 τους "Αγίους" μέσα στο "Saint Mary's".

 



**Η Ζάλγκιρις Κάουνας επικράτησε της Καρσίγιακα με 74-52 στη "Zalgirio Arena"  σε ματς για τον όμιλο του Παναθηναϊκού και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάντας Καλνιέτις (17π., 7ριμπ., 6ασ.).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags