Facebook Pixel Αυτή την Ελληνίδα κουκλάρα χαίρεται ο Εσιέν; (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-12-03 15:30:00

Αυτή την Ελληνίδα κουκλάρα χαίρεται ο Εσιέν; (ΦΩΤΟ)

Αυτή την Ελληνίδα κουκλάρα χαίρεται ο Εσιέν; (ΦΩΤΟ)

Ο μεγάλος αστέρας του "τριφυλλιού" φέρεται να έχει ...στενή σχέση με γνωστή καλλονή που τρελαίνει τα social media με τις "καυτές" φωτογραφίες που ποστάρει. Δείτε τι ανακαλύψαμε!

Μπορεί ο Μίκαελ Εσιέν να μην έχει προλάβει να δείξει το ταλέντο του στο χορτάρι, ωστόσο εκτός γηπέδων φαίνεται ότι παίζει... μεγάλη μπάλα.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ένα από τα πιο καυτά μοντέλα στην Ελλάδα, η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία αναστατώνει συχνά πυκνά το διαδίκτυο με τις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζει, παρουσιάζεται να εύχεται στον άσο του Παναθηναϊκού για την ονομαστική του εορτή!

Μπορεί να μην τον κατονομάζει αλλά όλα δείχνουν ότι η μελαχρινή καλλονή αναφέρεται στον Γκανέζο, ο οποίος κλείνει όντως σήμερα τα 33 του χρόνια (όπως γράφει στο μήνυμά του το μοντέλο), ενώ στο τέλος της σημερινής της ανάρτησης έχει βάλει ένα τριφύλλι!

Κι αν δεν έχετε πειστεί ότι η Άννα Διαμαντοπούλου σχετίζεται με τον Μίκαελ Εσιέν, σας παρουσιάζουμε παρακάτω μία ακόμα φωτογραφία που έχει σχεδιάζει ένα τριφυλλάκι στο χέρι της, αλλά και τους μόλις πέντε φίλους που ακολουθεί στο Instagram, μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο σταρ του Τριφυλλιού! Τυχαίο κι αυτό; Ε, δε νομίζουμε...  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

To sex tape γνωστής Ελληνίδας Ολυμπιονίκη! (ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags